Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εθνικός: “Λύτρωση” με Πετράκη

Εθνικός: “Λύτρωση” με Πετράκη

0
Dodekanisos

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε στην Αρχίπολη με τον Εθνικό να παίρνει τη νίκη 2-1 στο τέλος σημειώνοντας μεγάλη ανατροπή στο ματς με τον Ηρακλή Λάρδου. «Λυτρωτής» των γηπεδούχων ήταν ο Πετράκης που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα το «χρυσό» γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Άρη Μιχαηλίδη, καθώς στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με το Γιάννη Ευαγγελίδη, ο οποίος σκόραρε με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.
Στο 87΄ ο Μπαϊρακτάρης ισοφάρισε σε 1-1 αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο πάσα του Λυριστή, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πετράκης με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουστάκα, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στην Αρχίπολη.
Καλή διαιτησία από τον Ασημακόπουλο (Μάγγος, Γιακουμάκης).
Εθνικός Αρχίπολης: Ηλιάδης, Καραγιάννης, Τσακίρης, Πετράκης, Μακαρούνας, Μπαιρακτάρης, Καλύβας (64’ Πάλλας), Τσιμπιζίδης, Λυριστής, Παπανθίμου (57’ Μπάρτζος), Κουρέτας (46’ Φλεβάρης)
Ηρακλής Λάρδου: Μουστάκας, Παπαιωάννου, Κακλαμάνος, Νικολής, Πέρρος (50’ Ευαγγελίδης Σ.), Χατζησταμάτης, Μπούλαρης, Μπενούρ, Β. Χαρίτος, Μ. Χαρίτος, Ευαγγελίδης Γ. (75’ Φαρμακαλής)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments