Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Διαζύγιο” με Μαλλιάκα και Τρούλλη στο Αίγιο!

“Διαζύγιο” με Μαλλιάκα και Τρούλλη στο Αίγιο!

0
bala
Dodekanisos

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Νικήτας Μαλλιάκας και Λευτέρης Τρούλλης. Στο τεχνικό τιμ εισήλθε από σήμερα ο πρώην τεχνικός της Αναγέννησης/Αίας, Νίκος Ψυχογιάννης.
Αναλυτικά η διοίκηση του ΤΑΠ Παναιγιάλειος:
«Το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νικήτα Μαλλιάκα και Λευτέρη Τρούλλη. Αμφότεροι αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλή σταδιοδρομία στα μελλοντικά τους σχέδια και τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία.
Το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Νίκο Ψυχογιάννη. Η προσθήκη του Αιγιώτη τεχνικού έγινε στα πλαίσια εμπλουτισμού του τεχνικού τιμ το οποίο πλέον θεωρείται πλήρες και η μορφή συνεργασίας του θα καθοριστεί από τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Ζαφειρόπουλο και τον τεχνικό, Παναγιώτη Τζαναβάρα, συναρτώμενη πάντα με τις ανάγκες της ομάδας.
Το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ ευχαριστεί το γενικό γραμματέα του συλλόγου, Γιώργο Αποστολόπουλο ο οποίος μερίμνησε για τον εξοπλισμό των γραφείων της ομάδας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments