Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Κυανέρυθρη” απέλαση στη Βέροια!

“Κυανέρυθρη” απέλαση στη Βέροια!

0
diagoras_ethnikos_asteras2
Dodekanisos

Έστω και με την ψυχή στο στόμα, ο Διαγόρας έφυγε με το «διπλό» από τη Βέροια σε ματς για τη 12η αγωνιστική της Football League. Οι Ροδίτες επικράτησαν 2-1, αν και είδαν το προβάδισμα των δύο γκολ που είχαν (19’ Γκούντμαν, 65’ Γεωργίου) σχεδόν να εκμηδενίζεται, όμως τα δοκάρια είχαν διαφορετική άποψη. Η «βασίλισσα του Βορρά» μείωσε στο 73’ με τον Καλτσά και στη συνέχεια, πρώτα ο μοιραίος Σαϊτιώτης από το σημείο του πέναλτι στο 84’ και στις καθυστερήσεις ο Σάντσες, βρήκαν σίδερο αντί για δίχτυα.
Παρά τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο και την απουσία κόσμου από τις κερκίδες, οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν για τους εαυτούς τους και τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Ο Διαγόρας έδειξε να καθαρίζει το ματς, όμως η Βέροια με αντεπίθεση διαρκείας λίγο έλλειψε να φέρει τα πάνω, κάτω. Ο Σαϊτιώτης απέτυχε να νικήσει τον πολύ καλό Ταμπάσης, ενώ αστόχησε και από την άσπρη βούλα και το «δράμα» ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Σάντσες πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, όμως πριν αυτή περάσει τη γραμμή, πρώτα οι αμυντικοί και στη συνέχεια το δοκάρι «καθάρισαν» για τον Διαγόρα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Σούλης Παπαδόπουλος): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Τσιάτσιος (58’ Οικονόμου), Μπλαζέφσκι, Καπίας, Γεωργίαδης (71′ Καλτσάς), Μπαργκάν (51′ Σάντσες), Σαϊτιώτης, Μιχαλόπουλος, Αμαραντίδης, Παγώνης.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Αγκιρίμπα, Ζλάτκοβιτς, Χατζόπουλος, Ρέγες (70’ Τριανταφύλλου), Ζουρούδης, Γκούτμαν (54′ Σπάρταλης), Πουλόπουλος, Καμινιώτης, Γεωργίου.

πηγή: www.sport-fm.gr

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments