Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Πεντάσφαιρη” Χάλκη!

“Πεντάσφαιρη” Χάλκη!

0
xalki
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη με ανατροπή σημείωσε η Χάλκη στο γήπεδο Ζηπαρίου, που επιβλήθηκε 5-3 του ΠΑΟ Κω σε παιχνίδι για την 8η  αγωνιστική της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου. Με τη νίκη τους αυτή οι παίκτες της Χάλκης παρέμειναν στην 3η  θέση της βαθμολογίας και παράλληλα διατήρησαν στον ένα βαθμό τη διαφορά τους από την κορυφή.
ΤΑ ΓΚΟΛ
8′
Ο Κανελόπουλος βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή τον ανέτρεψε ο Τσιαντούλας με τον κ. Μάμμη να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος  κάνοντας το 1-0.
16′ Παράλληλη σέντρα του Παναγόπουλου από τα δεξιά ο Κανελόπουλος έκανε το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Σαρικάς και από κοντά ο Ξυπολιτάς Μ έκανε το 2-0.
19′ Ο Πλαγγέντης κέρδισε τις κόντρες έξω από την περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ναίσκε για το 2-1.
22′ Ο Ξυπολιτάς Μ έστρωσε στον Μέμα ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαρικά.
31′ Πέναλτι για την Χαλκη! Ο Ντούπης μπήκε από τα αριστερά ο Παναγόπουλος τον ανέτρεψε με τον κ. Μάμμη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Σιδεράτος ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το 3-2.
61′ Παράλληλη σέντρα του Χριστοδούλου ο Ντούπης με κοντινή προβολή έκανε το 3-3.
78′  Ο Πλαγγέντης πρόλαβε την έξοδο του Ναίσκε πλάσαρε η μπάλα στρώθηκε στον Χειμωνέττο ο οποίος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιάτσιος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-4.
85′ Εκπληκτική ατομική ενέργεια από τον Στούρη που πέρασε τρεις παίκτες και πλάσαρε εύστοχα για το 3-5.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μάμμης με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Αλεξίου
ΠΑΟΚ Κω: Ναίσκες, Κούρος (36΄Παπαγιανόπουλος), Γιακιντζής, Ζώης, Νικολόπουλος (46′ Τσιάτσιος) Παναγόπουλος (70′ Σηλαιδόπουλος), Ξυπολιτάς Γ, Ξυπολιτάς Μ, Μέμα, Στεργαλλάς, Κανελόπουλος Β
Χάλκη: Σαρικάς, Χριστοδούλου, Ντούπης (77′ Χειμωνέττος), Τσιαντούλας, Λιούρας, Στούρης, Κάργας (23′ Φυντικάκης), Ψαράς (55′ Κουμπιού), Σιαμαντούρας, Σιδεράτος, Πλαγγέντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments