Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Χτύπησε” στην… εκπνοή!

“Χτύπησε” στην… εκπνοή!

0
anagennisi_aodikaiou1
Dodekanisos

Πολύτιμο «τρίποντο» πήρε η Αναγέννηση που επιβλήθηκε 1-0 του Ευαγόρα σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Α1 Δωδεκανήσου. «Χρυσός» σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Νίκος Κρομμύδας που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό ο Στεργιόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Δημητρίου, όμως νικήθηκε στο σουτ που επιχείρησε. Στο 15’ ο Κρομμύδας ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον Παναγιώτου, με τον κ. Σιδηρόπουλος να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παφιάκης, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα στο 40’ ο έμπειρος παίκτης της Αναγέννησης και μετά από απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Δημητρίου.
Στην επανάληψη ο Ευαγόρας ισορρόπησε και θα μπορούσε με τη σειρά του να έχει πετύχει κάποιο τέρμα, καθώς δημιούργησε και έχασε τουλάχιστον δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Αυτοί που το κατάφεραν πάντως ήταν οι γηπεδούχοι στο 94ο λεπτό, όταν μετά από άστοχη έξοδο του Δημητρίου, ο Γεωργαλλής πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Ευαγόρα, η μπάλα κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα και πριν περάσει τη γραμμή ο Παναγιώτου την έδιωξε μακριά με το χέρια. Φυσικά ο κ. Σιδηρόπουλος υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλλε τον αμυντικό των «πρασίνων», με τον Κρομμύδα αυτή τη φορά να είναι εύστοχος και να δίνει την πολύτιμη νίκη στν ομάδα του.
Διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Κετσές, Κασιώτης).

Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζούρδης, Αθηναίος, Χατζημιχαήλ (83’ Λουκίσσας), Φωτεινής, Πιτσουρδάκης,  Καρπαθάκης (72’ Γαιτάνος), Κρομμύδας, Στεργιόπουλος, Αξιώτης, Παφιάκης, Α. Γεωργαλλής
Ευαγόρας: Δημητρίου, Τσιώνης, Παναγιώτου, Οχτάρας (46’ Τσομάνι), Π. Αγγελόπουλος, Σκαφίδας (78’ Ζωάννου), Κώστας (68’ Β. Αγγελόπουλος), Αντωνούρης, Αλαφάκης, Μπιζάντης, Χατζηνικόλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments