Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Κόκκινη” επικράτηση στα Κοσκινού

“Κόκκινη” επικράτηση στα Κοσκινού

0
agios_isidoros_malona
Dodekanisos

Υπό το φώς των προβολέων ,ο Άγιος Ισίδωρος αντιμετώπισε τον Ποσειδώνα Καρπάθου στο γήπεδο Κοσκινού, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα του αγώνα βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 2-1 .που κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Μανώλη Σάββενα , ισοφαρίστηκε στο 1΄ λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου από τον Βασιλειωτη ,για να πάρει την νίκη με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαλαζάρου. Παραφωνία του αγώνα η κακή διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου .
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 9΄ φάουλ του Χατζηγεωργίου απέκρουσε ο Διακοναστάσης σε κόρνερ.
Στο 13΄ ο Κουρδουνάκης έβγαλε μόνο του τον Γεωργά στην μικρή περιοχή, το πλασέ του όμως μπροστά στον τερματοφύλακα βγήκε άουτ.
Στο 25΄ κόρνερ του Κουρδουνάκη κεφαλιά του Μανώλη Σάββενα και 1-0.
Στο 36΄σούτ του Πεπελάσι, έξω από την περιοχή άουτ.
Στο 46΄ ο Βασιλειώτης με  ένα γυριστό σουτ ,σκοραρε,  κάνοντας  το 1-1.
Στο 51΄ ο Τριανταφύλλου τροφοδότησε ωραία τον Σάββενα Σταύρο, μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ.
Στο 55΄αποβλήθηκε ο Σάββενας Μανώλης επειδή κτύπησε αντίπαλο. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο Βασιλειώτης γιατί κτύπησε επίσης αντίπαλο.
Στο 68΄ φάουλ του Χατζηγεωργίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Διακοναστάσης.
Στο 69΄ φάουλ του Χατζηγεωργίου στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70΄ ο Σάββενας Γιώργος έβγαλε σε θέση βολής τον Καρίκα αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα σούταρε απέκρουσε ο αμυντικός της Καρπάθου Διακόπουλος με το χέρι τη μπάλα πήγε στον Παπαλαζάρου που σημείωσε γκολ ,ο διαιτητης σφυρίξε πέναλτι και απέβαλλε τον παίκτη του Ποσειδώνα.
Στο 72΄ ο Παπαλαζάρου κτυπάει το πέναλτι εύστοχα και κάνει το 2-1
Στο 78΄ αποβάλλεται ο Παπαδημητρίου, με δεύτερη κίτρινη, γιατί έπαιξε αντικανονικά αντίπαλο.
Στο 80΄ Κουρδουνάκης και Παπαλαζάρου έπαιξαν ωραία το 1-2 αλλά το σουτ του Κουρδουνάκη κόντραρε σε αμυντικό και απέκρουσε ο Γαλάνης.
Στο 87΄ ο Κουρδουνάκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή πάσαρε στον Παπαλαζάρου που σούταρε σε κενή εστία, αλλά την τελευταία στιγμή έδιοξε αμυντικός με προβολή σε κόρνερ.
Η διαιτησία του κυρίου Παπαβασιλείου ήταν κακή Καλοι οι βοηθοί του Ωραιόπουλος και Λάτσος .
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ : Διακαναστάσης, Καρίκας, Αναστασάς, Σάββενας Μ., Παπαδημητρίου, Βονάκης, Φωτεινής Μαν., Τριανταφύλλου Σ. (55΄ Χατζησάββας), Σάββενας Σ. (65΄Παπαλαζάρου), Κουρδουνάκης, Γεωργάς (62΄Σάββενας Γ.).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ : Γαλάνης, Μικροπανδρεμένος (80΄Χουβαρδάς), Καουκάκης, Χατζηγεωργίου, ΔΙακόπουλος, Βαρδαούλης, Πεπελάσι, Χαλκιάς Μ. (50΄Σεβδαλλής), Χαλκιάς Μάριος, Φελλουζής, Βασιλειώτης.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments