Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Μίλησε” ο Ντίξον!

“Μίλησε” ο Ντίξον!

0
fasi3
Dodekanisos

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον ο Ακουσίλαος μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε στις Φάνες επί της Αναγέννησης Ιάλυσος με 2-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία. Οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο ματς, άντεξαν στην πίεση που άσκησε η Αναγέννηση μετά το 1-0 και κατάφεραν με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ντίξον να πάρει μια πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας. Από την πλευρά της η Αναγέννηση έμεινε για ακόμη έναν αγώνα μακριά από τον καλό της εαυτό και μοιραία ηττήθηκε.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαντού Ντίξον στο 30ο λεπτό μετά την ανατροπή του ίδιου και την υπόδειξη του κ. Τονίδη. Οι παίκτες του Νίκου Μαντικού προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, με αποτέλεσμα να έρθει και πάλι ο Ντίξον στο 48ο λεπτό και με ένα όμορφο σουτ να «κλειδώσει» τη νίκη για τον Ακουσίλαο, ο οποίος απειλήθηκε ελάχιστες φορές μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Ακουσίλαος: Πουλάκης, Κορκίδας, Πομπού, Έλληνας, Σιέχ, Δελαπόρτας, Σκόρπος, Ισκάς, Νέτσας (80’ Τριανταφύλλου), Ντίξον (80’ Διακαναστάσης), Παπουρδάνος (72’ Χατζηστρατής)
Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζούρδης, Σταυλάς, Αξιώτης, Πιτσουρδάκης, Αρ. Γεωργαλλής (70’ Σάλιβαν, 72’Μπιγκό), Κρομμύδας, Παφιάκης, Αθηναίος, Στεργιόπουλος, Λουκίσσας (65’ Χατζημιχαήλ), Α. Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments