Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαίο “διπλό” στην Ψίνθο

Σπουδαίο “διπλό” στην Ψίνθο

0
aera_omada
Dodekanisos

Μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στην Ψίνθο πέτυχε ο ΑΕΡΑ ο οποίος επικράτησε της τοπικής Δόξας με 2 – 1. Δεν έλειψαν πάντως οι εντάσεις για μια φάση στο 93’ όπου ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι την στιγμή που παίκτης της Δόξας ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν το λόγο για τη μη διακοπή του αγώνα περιμένοντας με άγριες διαθέσεις τον διαιτητή έξω από τα αποδυτήρια. Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να φύγει το διαιτητικό τρίο από το γήπεδο, ενώ ο κ. Κακάνης έγραψε στην έκθεση του αγώνα τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν και τις ύβρεις που δέχθηκε από τους φίλους της Δόξας, αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αντώνογλου. Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με το σουτ του Στάππα στο 5ο μόλις λεπτό. Η αντίδραση των Αφαντενών ήταν άμεση και στο 8’ ο Συμεωνίδης ισοφάρισε για την ομάδα του.
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν στη συνέχεια για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, και αυτός που το κατάφερε ήταν τελικά ο ΑΕΡΑ στο 61ο λεπτό με τον Λυριστή να μην αστοχεί από κοντά για το 1-2.
Δόξα Ψίνθου: Ματακάκης, Βιτσέντζος, Πλύγκος (54’ Πατέστας), Κωστομοίρης, Σταμούλης, Τσούλλος, Καρίκης, Τσοπάνογλου (64’ Φράγκος), Στάππας (73’ Καραγιάννης), Ορφανός, Νικολός
ΑΕΡΑ: Κουμνάκης, Γαργάλης, Γιαννίκος, Σπυριδάκης, Σαμαράς, Συμεωνίδης, Στεργαλάς (85’ Καλογήρου), Μοσχής,  Γιώργου (60’ Γιαννακάκης), Λυριστής, Κυριαζής (75’ Διακάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments