Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Φωνάζει” το Ίστριο για διαιτησία

“Φωνάζει” το Ίστριο για διαιτησία

0
istrios
Dodekanisos

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το 2-2 ανάμεσα σε ΟΦΙ και Ασκληπειό για τη 2η  αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας, καθώς ο διαιτητής Γιακουμάκης αναδείχτηκε με τις αποφάσεις του σε κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για δυο πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Ασκληπειού, ενώ υποστηρίζουν ότι δε θα έπρεπε να «σφυρίξει» το συγκεκριμένο ματς, καθώς έχει εργασιακή σχέση με τον προπονητή του Ασκληπειού Νίκο Κουγκρά.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με το Ματθαίο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 42΄. Ο ΟΦΙ έφερε το ματς στα ίσια στο 70΄ με το Χωρίτη να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ στο 85΄ ο Πόλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 2-1. Το τελικό 2-2 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι με πέναλτι από το Ματθαίο.
Πολλά παράπονα έχει από τον κ. Γιακουμάκη ο ΟΦΙ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΙ: Ανδριγιαννάκης, Ζαμαντάκης, Δουδούμης (80΄ Σταματίου), Κάτρης, Κελέσογλου (70΄ λ.τ. Αργυρού), Μανάκης, κανάκης, Χωρίτης Χ, Πόλος, Καρίπης (65΄ Καρδούλιας), Κάππου.
ΠΑΣ Ασκληπειού: Κουγκράς, Κωστίδης, Κλημαντής, Ταμπουράς, Σαββίδης, Γεωργάς, ΖΦραγκάκης, Ματθαίος, Μπάμπαλος, Γεωργαλλής, Καστανίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments