Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σαλαμαστράκης: “Δε χαρήκαμε όσο θέλαμε”

Σαλαμαστράκης: “Δε χαρήκαμε όσο θέλαμε”

0
salamastrakis
Dodekanisos

Για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Διαγόρα μίλησε στην ιστοσελίδα Sportnet.gr. Γιώργος Σαλαμαστράκης. Ο έμπειρος παίκτης του «γηραιού» ανέφερε μάλιστα ότι από την επόμενη εβδομάδα κι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αποτελέσουν περαλθόν.
Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου για μια ομάδα που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έχει όμως εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Πως… έχει γίνει αυτό;
«Ναι, δεν είναι ψέματα ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, τα οποία προσπαθούμε να μην μας επηρεάσουν. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών με την τεχνική ηγεσία, γιατί οι σχέσεις μας με τη διοίκηση… είναι ανύπαρκτες. Βλέπετε όλα τα προβλήματα πηγάζουν από εκεί. Όσο μπορούμε αφήνουμε τα προβλήματα εκτός γηπέδου, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Όπως είπα, οι καλές σχέσεις που διατηρούμε μεταξύ μας είναι αυτές που κρατούν το οικοδόμημα».
Τα συναισθήματά σας μετά το τέλος του ματς;
«Δεν το χαρήκαμε όσο θέλαμε. Φανταστείτε ότι είχαμε προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ήμασταν σκυθρωποί γιατί γνωρίζαμε ότι την επόμενη ημέρα η κατάσταση θα ήταν ίδια και τίποτα δεν θα άλλαζε…».
Ήρθε κάποιος από τη διοίκηση να σας συγχαρεί;
«Τίποτα, κανείς! Αν εξαιρέσουμε τον γενικό αρχηγό (σ.σ. Μανώλης Μπάτης) κανένας δεν ήρθε να μας πει έστω ένα μπράβο, κάτι!».
Φως στο τούνελ φαίνεται;
«Περιμένουμε, μας έχουν υποσχεθεί ότι μέχρι τις 16-17 του μήνα κάτι μπορεί να γίνει και απλά… περιμένουμε. Μέχρι τότε η αβεβαιότητα θα συνεχίζεται για όλους μας».
Οι στόχοι από δω και πέρα;
«Έχουμε πει από το ξεκίνημα, ότι βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Ακόμα δεν το έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά. Εξάλλου, κάποιοι παίκτες αποχωρούν και δεν ξέρω αν μπορεί αυτή η ομάδα να συνεχίσει έτσι και να κάνει πορεία ανάλογη με αυτή του πρώτου γύρου».
Υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσεις από την ομάδα;
«Με θέλει ο Πανθρακικός. Από ότι γνωρίζω είναι διατεθειμένοι να δώσουν ως αντάλλαγμα 2-3 παίκτες δανεικούς για να πάω στην Κομοτηνή. Ακόμα δεν ξέρω, ελπίζω από Δευτέρα να έχουμε νέα…».
Θέλεις να πας στον Πανθρακικό;
«Φυσικά. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, όλοι μας ξέρουμε ότι 4-5 ομάδες είναι αυτές που έχουν καλή και ομαλή λειτουργία και εκεί θέλουμε να βρεθούμε…».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments