Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Δεν έχουμε υποδομές”!

“Δεν έχουμε υποδομές”!

0
pikionis
Dodekanisos

Τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν τα σωματεία των μικρότερων κατηγοριών του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ειδικότερα της Κω, αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΟ Κω, Δημήτρης Πηκιώνης, σε δηλώσεις του στο news12.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις: «Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός πως εδώ στην Κω δε διαθέτουμε επαρκείς υποδομές. Και τα δύο γήπεδο της Κω με φυσικό χλοοτάπητα είναι κλειστά λόγω προβλημάτων και έτσι αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε σε ιδιωτικό χώρο (ξενοδοχείο). Το παλιό γήπεδο του Ανταγόρα είναι αυτή τη στιγμή σε αχρηστία, έχει γίνει προκήρυξη για την εργολαβία του έργου και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχουμε αποδυτήρια σαν ομάδα  και έτσι αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε σε ιδιωτικούς χώρους. Ευχόμαστε το 2011 να λυθούν τα προβλήματα για τις ομάδες και να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στα σωματεία από τους υπευθύνους».
Για τα οικονομικά των σωματείων: «Η οικονομική κρίση μας έχει «χτυπήσει» κι εμάς με πολλαπλούς τρόπους. Οι χορηγίες που λαμβάναμε δεν αναγνωρίζονται πλέον ως χορηγίες στη φορολογική δήλωση με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, και έχουμε σημαντική στέρηση εσόδων, καθώς οι χορηγοί μας είνια πλέον πιο διστακτικοί στις χορηγίες τους. Από την άλλη βλέπουμε την ΕΠΣΔ να επιχορηγείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και από προσωπικές ενέργειες του κ. Νικητιάδη, ωστόσο, αυτά τα λεφτά βλέπουμε να  πηγαίνουν μόνο στις ομάδες της Α1 κατηγορίας. Η Ένωση θα πρέπει να επαξετάσει και το΄ζήτημα των οδοιπορικών καθώς οι ομάδες των νησιών αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, οδηγούνται σε οικονομικό μαρασμό και αναγκάζονται να κλείσουν.
Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι μας για φέτος είναι αυτοί που έχουν καθοριστεί από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, εμείς θα είμαστε δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στις νίκες και στις ήττες γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των αγώνων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments