Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Να καλλιεργηθούν τα παιδιά”

“Να καλλιεργηθούν τα παιδιά”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι τα παιδικά τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΠΣΔ συμβάλλουν στη διαπαιδαγώγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Διαγόρα Λευτέρης Μαυρουδής, με δηλώσεις του στο news12.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Τα παιδικά τουρνουά της ΕΠΣΔ είναι ένας θεσμός που πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να δώσουν μεγάλη προσοχή, να δώσουν ό, τι χρειάζεται γιατί έχουν άμεση σχέση με το μέλλον του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Πριν από λίγο καιρό οι προπονητές των παιδικών ομάδων είχαμε μια συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης και συγκεκριμένα με τον κ. Μεϊμάρη, προκειμένου να αποφασίσουμε πως θα αναβαθμίσουμε το θεσμό κα θα τον κάνουμε καλύτερο. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι δείχνουν την απαιτούμενη ευαισθησία για να γίνουν τα τουρνουά καλύτερα.
Τα παιδικά τουρνουά ποδοσφαίρου είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που θα πρέπει να απασχολεί τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Το πιο σημαντικό είναι μπορέσει το παιδιά, μέσα από τους αγώνες να καλλιεργήσει τα στοιχεία του ευ αγωνίζεσθαι και να μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι. Το ευτύχημα είναι ότι στη διαδικασία αυτή έχουν μπει παιδιά σπουδασμένα και καλλιεργημένα και αυτό από μόνο του μόνο καλό μπορεί να κάνει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments