Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σταματάκης: “Έγιναν λάθος επιλογές”

Σταματάκης: “Έγιναν λάθος επιλογές”

0
Dodekanisos

Στον Ανταγόρα το μέλλον είναι αβέβαιο. Τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο σύλλογος από την Κω στον αγώνα με το Κορωπί θα παραταχθεί με παίκτες από τις ακαδημίες και ο Μύρωνας Σηφάκης αποχωρεί και αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Για το φλέγον θέμα, μίλησε αποκλειστικά στο new12.gr και στον συντάκτη μας, Παναγιώτη Ψαρράκο, ο πρόεδρος του ΔΟΑ Κω, Θάνος Σταματάκης και τόνισε ότι αυτό που φταίει για την άσχημη εικόνα της ομάδας ήταν οι λάθος επιλογές.

-Κύριε Σταματάκη ποια είναι η γνώμη σας για τα γεγονότα στον Ανταγόρα;
«Πιστεύω πως ότι γίνεται τώρα στην ομάδα ξεκίνησε από λάθος εκτιμήσεις και επιλογές. Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα δεν κάνανε σταθερά και σίγουρα βήματα οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, οι διοικούντες του Ανταγόρα βασίστηκαν σε υποσχέσεις που τους δίνανε άνθρωποι του νησιού ότι θα τους βοηθήσουν και δεν το έκαναν ποτέ. Κάτι άλλο που το χαρακτηρίζω σαν λάθος κίνηση είναι η κίνηση για πολλές μεταγραφές και ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ».

-Θεωρείται δηλαδή ότι και η επιλογή «μεγάλου» προπονητή είναι ένα από τα λάθη της ομάδας;
«Πιστεύω ότι τα λάθη ήταν πολλά. Το να φέρνεις νέους παίκτες που θέλουν μεγάλα συμβόλαια είναι ένα μεγάλο βήμα. Σε ότι έχει να κάνει με τον προπονητή, δεν νομίζω ότι η επιλογή του να κάτσει ο Μύρωνας Σηφάκης στην άκρη του πάγκου είναι το μεγαλύτερο λάθος. Απλώς ένας προπονητής από μεγάλο ράφι θέλει και παικταράδες, κάτι που σημαίνει μεγάλα συμβόλαια».

-Μιλήσατε πριν για ανθρώπους που έλεγαν να βοηθήσουν τον σύλλογο και δεν το έκαναν. Γιατί πιστεύεται πως έγινε αυτό;
«Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε και πως. Δεν θέλω να μπαίνω, λόγο της θέσης που έχω, στα εσωτερικά των ομάδων του νησιού. Αυτό που ξέρω είναι το κακό ξεκίνησε από τον Σεπτέμβρη. Οι καιροί είναι δύσκολοι και σε μέρες οικονομικής στενότητας κανένας από αυτούς που τάξανε δεν μπορεί να κάνει τέτοιο βήμα οικονομικό. Μην ξεχνάμε ότι μόνο για μία έξοδο της ομάδας από τ νησί τα λεφτά που χρειάζονται είναι πάρα πολλά .Οι άνθρωποι του συλλόγου κάνανε την υπέρβαση από πέρσι, πιστέψανε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και αυτό δεν έγινε ποτέ. Πάντως, θα μπορούσαν άνθρωποι που είναι σε μεγάλες και είχαν υποσχεθεί ότι θα βοηθήσουν να το κάνουν. Πράγμα που ποτέ δεν έγινε».

-Τέλος, κ. Σταματάκη εσείς τι θα κάνετε ως πρόεδρος του ΔΟΑ Κω για τον σύλλογο;
«Προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, μιας και στο τέλος του χρόνου θα υπάρξει άλλος στην θέση μου, αφού η θητεία μου τελειώνει. Πάντως, ότι έπρεπε να κάνουμε εμείς και ότι έπρεπε να γίνει από εμάς έγινε. Αυτό που με ανησυχεί είναι το μέλλον, μιας και με αυτά που άκουσα από τον νέο Δήμαρχο δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι θα βοηθήσουν όσο πρέπει της ομάδας του νησιού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments