Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Είμαστε παράδειγμα προς μίμηση”

“Είμαστε παράδειγμα προς μίμηση”

0
Dodekanisos

Ο βασικός λόγος που ανέλαβε προπονητής  στην Ασπίδα Απολακκιάς , ο Σπύρος Τσιράκος είναι η παρουσία πολλών ντόπιων ποδοσφαιριστών στο ράστερ της, είπε  στο www.news12.gr  .Συγκεκριμένα  μας  δήλωσε .«Στόχος όλων μας είναι ο αθλητισμός με ντόπιους ,χωρίς μεταγραφές. Για να δώσουμε ευκαιρίες σε όσους κατάγονται από την Απολακκιά ή μένουν σ αυτήν ή ακόμη και σε φίλους τους που αγαπούν το χωριό. Είναι μια καλή αθλητική παρέα.
Αυτό μ ευχαριστεί Είναι το όραμα μου, σε κάθε χωριό του νησιού,  να παίζουν  ντόπιοι. Δεν έχει νόημα να παραμερίζονται ,επειδή δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες
Στο γήπεδο μας έρχονται 80 έως 120 άτομα , περισσότερες είναι οικογένειες Φυσικά αν δεν είχαμε αρκετούς γηγενείς ,δεν θα ερχόντουσαν
Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό, έχουμε απουσίες για επαγγελματικούς λόγους , για λόγους σπουδών, αλλά και στράτευσης Και επειδή προπονούμαστε στο Ενωσιακό γήπεδο, απόντες  έχουμε και  τους ποδοσφαιριστές μας που κατοικούν στο χωριό. Γι αυτό και ορισμένες φορές η προσέλευση στις προπονήσεις δεν είναι ικανοποιητική.
Όμως όπως σας είπα πρωταρχικός στόχος μας δεν είναι η άνοδος ,αλλά ο αθλητισμός, Η κορυφή , πιστεύω θα διεκδικηθεί από την Τήλο το Κάστρο και την Έμπωνα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments