Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ήττα με το “έτσι θέλω”

Ήττα με το “έτσι θέλω”

0
rodos_olimpiakos_xersonisou2
Dodekanisos

Την ήττα 3-1 γνώρισε η Ρόδος από τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, σε παιχνίδι για την 6η  αγωνιστική της Football League 2. Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Κακλαμάνο μόλις στο 4ο  λεπτό, όμως από κει και πέρα ο Ηρακλής ξεκίνησε αντεπίθεση διαρκείας και με τη βοήθεια και του διαιτητή της αναμέτρησης Μπουμασόπουλου,  κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα που είχε δημιουργηθεί.
Στο 11΄ ο Σ. Καντιμοίρης ανέτρεψε το Σέγγος εντός περιοχής με τον κ. Μπουμαρσόπουλο μάλιστα, να αποβάλει τον αμυντικό της Ρόδου αφήνοντας τους «πράσινους» με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα. Η ενέργεια αυτή του διαιτητή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πάγκου της Ρόδου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σέγγος που ευστόχησε. Στο 41΄ ο Μπουμαρσόπουλος έδειξε νέο πέναλτι εις βάρος της Ρόδου σε ανατροπή του Σέγγου από τον Καραγιαννίδιη. Το σφύριγμα του διαιτητή προκάλεσε νέες αντιδράσεις από τον πάγκο των «πρασίνων». Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σέγγος. Στο 61΄ ο Μεθενίτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Πολλά παράπονα έχει η Ρόδος από τη διαιτησία του Μπουμαρσόπουλου.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 Ηρακλής Ψ: Μιχελής, Ζουλιώτης, Καλλιμάνης, Ρεπέτσας, Μάτσος, Σέγκος, Τριανταφυλλάκης, Μεθενίτης, Τσοκάνης, Μπαλαμπάνης, Απουελία.
Ρόδος: Ριγανάς, Κεφαλούκος, Καραγιαννίδης, Λιόλιος, Σ Καντιμοίρης, Γήττας, Μπιμπίρης, Μαραγκουδάκης (35΄ λ.τ. Ντάλλας), Γκέσιος (70΄ Γ. Καντιμοίρης), Σκαρλάτος (70΄ Μανίκας), Κακλαμάνος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments