Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Όλα έτοιμα για το “Τ. Κουταλιανός”

Όλα έτοιμα για το “Τ. Κουταλιανός”

0
Dodekanisos

Στη Ρόδο βρίσκονται από σήμερα (7/10) οι αποστολές των φιλοξενούμενων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός». Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Λέφσκι Σόφιας φτάνουν στο «σμαραγδένιο» νησί με αφορμή την σπουδαία αθλητική συνάντηση που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου. Η αυλαία του τουρνουά ανοίγει αύριο και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με τους «θαλασσί» να αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο και τη Λέφσκι αντίστοιχα. Για τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό, η φετινή είναι η τέταρτη συμμετοχή του στο τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» καθώς έχουν προηγηθεί οι συμμετοχές το 2004, το 2005 και το 2007.
Για πέμπτη φορά αποδέχεται την πρόσκληση των διοργανωτών ο Πανιώνιος. Έχει λάβει μέρος τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, από το 2004 έως το 2007. Η παρουσία της Λέφσκι Σόφιας δίνει για τέταρτη φορά στην ιστορία του τουρνουά διεθνές άρωμα αφού τα τελευταία οχτώ χρόνια έχουν συμμετάσχει η σουηδική Stockholm 08 (2003), η Cherkassy Monkeys (2006) από την Ουκρανία και η Παρτιζάν Βελιγραδίου (2008). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του ενώ θα είναι η πρώτη φορά που ο ΒΑΠ Κολοσσός θα παίξει μπροστά στο φίλαθλο κοινό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα εισιτήρια των αγώνων
Τα εκδοτήρια του Βενετοκλείου θα είναι αύριο ανοιχτά για την διάθεση των εισιτηρίων του τουρνουά από τις 13.00’.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 Ευρώ και για τους δύο αγώνες ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν και εισιτήρια για τις αναμετρήσεις του Σαββάτου.
Το πρόγραμμα του τουρνουά
Παρασκευή 8 Οκτωβρίου
(17.00’) Παναθηναϊκός – Λέφσκι Σόφιας
(19.30’) ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ – Πανιώνιος
Σάββατο 9 Οκτωβρίου
(15.00’) Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
(17.30’) ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ – Λέφσκι Σόφιας 

Πηγή: www.kolossosbc.gr

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments