Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μαργέλος: “Βάζω 300.000 ευρώ”

Μαργέλος: “Βάζω 300.000 ευρώ”

0
eisodos_omadon
Dodekanisos

Το business plan που θα κάνει πρωταθλήτρια της Ρόδο και θα την ανεβάσει στη Football League  αποκάλυψε ο επιχειρηματίας Μανώλης Μαργέλος σε αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην «Πρόοδο». Ο Ρόδιος επιχειρηματίας συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μυστικά με το νυν μεγαλομέτοχο των «πρασίνων» Αντώνη Μαρτίνη και του πρότεινε να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ αλλά και την άμεση καταβολή των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα,  ο ενδιαφερόμενος επενδυτής ανέφερε ότι θα βάλει και ένα σεβαστό ποσό για την πραγματοποίηση μεταγραφικών κινήσεων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο:
«Η πρόταση που έκανα στον κ. Μαρτίνη αφορά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και τα φετινά χρέη της ομάδας. Φυσικά στην πρόταση συμπεριλαμβάνονται και χρήματα που θα δαπανηθούν για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.  Το συνολικό ποσό της επένδυσης μέχρι το καλοκαίρι ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ και εφόσον γίνει δεκτή η πρότασή μου η αποπληρωμή των χρεών στους ποδοσφαιριστές θα γίνει άμεσα».
Η πλευρά του κ. Μαργέλου έδωσε διορία μέχρι την Κυριακή στον Αντώνη Μαρτίνη για να απαντήσει, ωστόσο, τα μέχρι στιγμής σημάδια από την αντίθετη πλευρά δεν είναι θετικά: «Η διορία λήγει την Κυριακή γιατί θέλουμε να προλάβουμε τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών. Πάντως δε φαίνεται να καταλήγουμε σε συμφωνία». Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με το συνολικό όγκο των χρεών (παλιών και καινούριων), με τον κ. Μαρτίνη, σύμφωνα με πληροφορίες να θέλει από τον ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ να αναλάβει και τις παλιές οικονομικές υποχρεώσεις. Κάτι που δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ο Μανώλης Μαργέλος.

πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΟΔΟΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments