Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Πυροβολήθηκε» στο 94′ ο Φοίβος

«Πυροβολήθηκε» στο 94′ ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Έτσι όπως πήγαινε το ματς μόνο θετικό αποτέλεσμα φαινόταν πως θα ερχόταν για την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, είτε αυτό θα ήταν νίκη είτε ισοπαλία.Λογάριασαν όμως χωρίς την μοίρα , αφού ενώ είχε ήδη καταφέρει να ισοφαρίσει δέχθηκε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Πανηλειακό και ηττήθηκε με 1-2.Το γκολ του Φοίβου πέτυχε ο Πατσίλης.

Ο Φοίβος πλήρωσε ουσιαστικά τα λάθη του στην άμυνα,τα οποία όμως ήταν λίγα συγκριτικά με όσες άμυνες έβγαλε στο σύνολο. Σ’ αυτό το σημείο να τονιστεί πως δεν απειλήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Πανηλειακό με τις καλές φάσεις των φιλοξενούμενων να είναι ουσιαστικά αυτές από τις οποίες και προήλθαν τα γκολ.

Μοιρασμένη η υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ο Φοίβος ήταν αυτός που κυριαρχούσε και βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τον Μπαρμπαρούση στο 23′ , όπου μετά από σέντρα του Νικολόπουλου με εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έσκασε τρεις φορές μέσα στην μικρή περιοχή και με ολιγωρία της αμυντικής λειτουργίας του Φοίβου, ο παίκτης του Πανηλειακού δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πλασάρει στην αριστερή γωνία του Μιχαλάκη.

Η στιγμή της ισοφάρισης ήρθε στο 38′ για τον Φοίβο, που με πάσα του Τζελάι στον Πατσίλη μέσα στην μεγάλη περιοχή , ο δεύτερος αφού προσποιήθηκε με ωραίο τρόπο τον Μπουρνέλη κέρδισε με πλασέ τον Καπετανάκη κάνοντας το 1-1.Στο δεύτερο μέρος ο Φοίβος απειλούσε όπως και στο πρώτο μέρος κυρίως από την αριστερή πλευρά του με τον Ορφανίδη να γεμίζει και σουτάρει κυρίως.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 70′ ο Νικολόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και εν συνεχεία είδε την κόκκινη.Αυτό οι κυανοκίτρινοι το εκμεταλλεύτηκαν και με την αριθμητική υπεροχή πίεσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να φθάσουν στο δεύτερο γκολ.

Εν τέλει το τέρμα που έμελλε να είναι και καθοριστικό για την αναμέτρηση ήρθε στο 94′ με τον Σταθάτο να παίρνει όλη την αριστερή πτέρυγα και να συγκλίνει προς το κέντρο και με μία άψογη μπαλιά τρύπησε την άμυνα του Φίβου και τον Μπαρμπαρούση να υποδέχεται και να πλασάρει ιδανικά κάτω από τα πόδια του Μιχαλάκη γράφοντας το τελικό 1-2.

Διακριθέντες

Από πλευρά Φοίβου Κρεμαστής πολύ καλός ήταν ο Πατσίλης που είχε όρεξη και έδειχνε να πατάει καλά στο γήπεδο.Αυτό μετουσιώθηκε και σε γκολ στο 38′, όπου και ήταν η στιγμή της ισοφάρισης.Στάθηκε όμως και άτυχος αφού αναγκάστηκε στο 60′ να αποχωρήσει έξω υποβασταζόμενος.

Οι συνθέσεις:

ΦΟΙΒΟΣ: Μιχαλάκης, Στελλάς (88′ Καραγεωργίου), Τερζίου, Παϊζάνος, Νικήτας, Γαργάλης, Τζελάι, Πατσίλης (60′ Μπανουσάι), Αρφαράς (80′ Πεταυράκης), Χατζησάββας, Ορφανίδης
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Καμβύσης (80′ Βουργουτζής), Σταθάτος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος (88′ Τσιγκρίλας), Μπαρμπαρούσης, Παναγόπουλος (60′ Μπάρκας), Νικολόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments