Αρχική Αθλητικά νέα Πυροβολισμοί διέκοψαν αγώνα μπέιζμπολ στην Αμερική

Πυροβολισμοί διέκοψαν αγώνα μπέιζμπολ στην Αμερική [pic]

0
pentapostagma.gr
Dodekanisos

To Σάββατο (17/7) ένας αγώνας μπέιζμπολ στην Αμερική αναβλήθηκε εξαιτίας πυροβολισμών στα περίχωρα του σταδίου. Το περιστατικό επιβεβαίωσαν και οι Washington Nationals με ανάρτηση τους στο twitter. O αγώνας μπέιζμπολ αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα 13:05 τοπική ώρα.

Σύμφωνα με την «MARCA» ο αγώνας των Washington Nationals κόντρα στους San Diego Padres αναβλήθηκε, λόγω πυροβολισμών εκτός σταδίου. Τρία άτομα τραυματίστηκαν. Οι δύο από τους τραυματίες ενεπλάκησαν στην συμπλοκή, ενώ ο τρίτο άτομο ήταν μία γυναίκα που παρακολουθούσε τον αγώνα. 

Παρόλο που οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα εκτός σταδίου, όπως ήταν λογικό προκάλεσαν χάος και αναστάτωση. Καθώς πολλοί νόμιζαν πως το περιστατικό έγινε εντός του γηπέδου. Η «Washington Post» ανέφερε πως οι φίλαθλοι στο άκουσμα των πυροβολισμών, έτρεξαν εντός αγωνιστικού χώρου, για ασφάλεια. Ωστόσο οι σεκιούριτι του σταδίου τους προέτρεψαν να επιστρέψουν στις εξέδρες. Μόλις διαπιστώθηκε πως όλα είναι υπό έλεγχο, ενημερώθηκαν ότι μπορούν να αποχωρήσουν. 

Οι τρομοκρατημένοι φίλαθλοι. Πηγή: cnn.com

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στις 21:30 τοπική ώρα μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Το ένα κατόρθωσε να το αναχαιτίσουν οι Αρχές. Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, η Αστυνομία της Ουάσιγκτον έχει εντοπίσει το αυτοκίνητο μέσα από κάμερες ασφαλείας. Μάλιστα προέτρεψε όποιον γνωρίζει περισσότερα να επικοινωνήσει στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments