Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ψυχολογική τόνωση για τον Κλεόβουλο

Ψυχολογική τόνωση για τον Κλεόβουλο

0
kleovoulos parataksi
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2014 πανηγύρισε σήμερα στη Λίνδο ο τοπικός Κλεόβουλος. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2 – 0 του ΑΟ Δικαίου σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Η νίκη αυτή είναι σημαντική κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για τους Λινδιακούς καθώς είχαν να την γευτούν εδώ και πολύ καιρό. Στο σημερινό παιχνίδι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν ένα γκολ και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει άλλο ένα «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αισθητά και πίεσαν, ωστόσο δέκα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα σημείωσε ακόμα ένα τέρμα και «σφράγισε» τη νίκη της. Το 1 – 0 πέτυχε στο 37’ ο Γεωργαλλής και το 2 – 0 ο Μαθιός στο 80’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Μπερδεμπές, Στεφανάκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης, Γιατσάτσος, Χατζημανώλης, Διάκουλας, Κακλαμάνος (44′ λ.τ Συμεωνίδης Γ.), Μπάρδης, Συμεωνίδης Μ., Αθανασίου, Πατσιαούρας, Γεωργαλλής (46′ λ.τ Σακκάς) (53 λ.τ Αναστασιάδης), Μαθιός.
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Γιακούμαρος, Κοσσάρης, Κεφαλιανός Ι., Θεοδώρου, Μακρής, Μποϊλής, Χατζησουλεϊμάν, Οικονόμου (90′ Παλαπάνης), Τριμμάτης (62′ Σαμαράς), Κουρζής (90′ Πασενίδης), Φυτάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments