Αρχική Εφηβικό “Ψήλωσε” και άλλο ο Κλεάνθης!

“Ψήλωσε” και άλλο ο Κλεάνθης!

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πανηγύρισαν οι έφηβοι του Κλεάνθη, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 4-1, στον αγώνα που έδωσαν κόντρα στον Α.Ε.Ρ.Α.Το παιχνίδι έγινε στο Παραδείσι, για το εφηβικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου.Μετά από αυτή την νίκη, η ομάδα του Κώστα Ζουρούδη, πλησίασε κι άλλο την κορυφή.

Τα γκολ άρχισαν από νωρίς για την ομάδα του Κλεάνθη.Ήταν μόλις στο 6’ όταν ο Σαράντης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.Στο 12’ έγινε το 2-0 από τον Σαϊτη. Στο 44΄ ο ίδιος παίχτης σκόραρε για το 3-0. Στο 56’ ο Γκάμις μείωσε σε 3-1.Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Πασχάλης στο 77’.

Στη διαιτησία του αγώνα ήταν ο Αυγενικού Θ.

Συνθέσεις:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιροδήμος, Μπαλάκης, Παπαδόπουλος, Μουρίκης, Σαράντης, Γκίκα, Ζουρούδης, Fusha, Mαλλιάκας, Παπακωσταντίνου, Σαϊτης.(Έπαιξαν επίσης οι: Μάργαρης, Ραμάι, Πασχάλης, Thanari, Θολοενός, Σκέμπι, Ferhati)
A.E.Ρ.Α: Πέρος Μ, Χρυσοβέργης, Συμιακός, Γκάμις, Καρακοντόπουλος, Ψαράς, Σπανός-Παπαγιάννης, Κωσταντινίδης Σ, Sanaku, Κασιώτης, Παπαναστασίου.(Έπαιξαν επίσης οι: Πέρος Η, Κωσταντινίδης Γ, Βλάχος, Καραζιντάνης, Σπανός, Χατζηαντώνης, Λιβισιανός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments