Αρχική Videos Ψηφιακό “φακέλωμα εμβολίων” ζήτησε ο Μπλέρ από το Νταβός!

Ψηφιακό “φακέλωμα εμβολίων” ζήτησε ο Μπλέρ από το Νταβός!

0

Θα πρέπει να δημιουργηθεί μια ψηφιακή υποδομή για να προσδιορίσει ποια εμβόλια έχει κάνει ένα άτομο καθώς περισσότερα εμβόλια ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν, είπε ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ στους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια τεράστια ώθηση τώρα για μια εθνική ψηφιακή υποδομή», δήλωσε ο Μπλερ. Η ψηφιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη είναι μια από τις μεγάλες αλλαγές του παιχνιδιού. Θα πρέπει να βοηθήσουμε τις χώρες να αναπτύξουν μια εθνική ψηφιακή υποδομή, την οποία θα χρειαστούν με όλα αυτά τα νέα εμβόλια », είπε.
 
«Πρέπει να ξέρετε ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος δεν έχει εμβολιαστεί», είπε ο Μπλερ στους συναδέλφους του, δείχνοντας όλο και πιο ενθουσιασμένος με την προοπτική. «Μερικά από τα εμβόλια που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλαπλά εμβόλια , επομένως πρέπει για λόγους που αφορούν την υγειονομική περίθαλψη γενικότερα, να έχουν σωστή ψηφιακή υποδομή. Πλήθος νέων εμβολίων, ενέσιμα που πρόκειται να αντιμετωπίσουν μερικές από τις χειρότερες ασθένειες στον κόσμο που μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε μεγάλες αλλαγές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments