Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Ψέλλας: «Πιο κανονικά από την επόμενη χρονιά!»

Ψέλλας: «Πιο κανονικά από την επόμενη χρονιά!»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι τα πράγματα θα είναι «πιο κανονικά» στο ποδόσφαιρο από την επόμενη χρονιά, εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομος Ψέλλας. Συγκεκριμένα τόνισε τα ακόλουθα:
«Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα από Ιανουάριο και μετά. Αυτό αποτελεί καθαρά αίσθηση και τίποτα παραπάνω. Το τι πραγματικά θα γίνει νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να το πει αυτή τη στιγμή με βεβαιότητα. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει τελικά».
Σε ερώτηση για το αν επεξεργάζονται στην ΕΠΣΔ κάποιο σενάριο για το τι θα συμβεί εάν και εφόσον δεν είναι εφικτό να εκκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα, απάντησε ως εξής:
«Όχι, ούτε καν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε σε αυτή τη βάση. Από εκεί και πέρα μπορώ να πω ότι τα τελευταία μηνύματα σχετικά με το εμβόλιο είναι ενθαρρυντικά. Συνεπώς θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ίσως μπορούν να γίνουν πιο κανονικά από τη επόμενη χρονιά».
Σε ερώτηση για το αν νιώθουν δικαιωμένοι για την απόφαση που έλαβαν το καλοκαίρι ώστε να γίνουν πρωταθλήματα με όσο το δυνατόν λιγότερες αγωνιστικές, απάντησε ως εξής:
«Δεν είναι θέμα να νιώθουμε δικαιωμένοι. Δεν το βλέπουμε έτσι. Όπως και να έχει, για τον λόγο αυτό είπαμε να κάνουμε φέτος μικρά τα πρωταθλήματα. Ακριβώς για να μπορούμε να έχουμε περιθώρια. Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα έχουμε πρωταθλήματα ειδικών συνθηκών. Και προσωπικά μάλιστα έλεγα ότι κανονικά θα έπρεπε να …υποβαθμίσουμε και άλλο τα πρωταθλήματα για να μπορέσει να βγει η χρονιά. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν όσες ομάδες μπήκαν στην διαδικασία να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments