Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ψάχνουν την ενίσχυση!

Ψάχνουν την ενίσχυση!

5
DSCN9156
Dodekanisos

Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και η ενίσχυση του ρόστερ ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στις δυο συνεδριάσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ρόδου που έγιναν χθες και σήμερα! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παράγοντες του συλλόγου συνεδρίασαν δυο φορές μέσα σε ένα διάστημα 24 ωρών προκειμένου να κοιτάξουν το πώς θα μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί ενόψει της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πάρθηκε απόφαση να αποκτηθούν άμεσα τρεις με τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες προκειμένου να μπουν στο ρόστερ και να πάρουν μέρος στην προετοιμασία. Ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται ορισμένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να σημειωθούν εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι εκτός από τους έμπειρους, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν και ορισμένοι άλλοι παίκτες προκειμένου να υπάρχει το απαιτούμενο βάθος πάγκου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alefantos
Alefantos
7 years ago

Πολύ νωρίς το σκέφτηκαν….τραγικοί!Δευτερο φιλικό που ακυρώνουν…Μεγάλα λόγια μετά την ανοδο κ φιεστα κ στη πράξη απολύτως τιποτα!!!

maintanos
maintanos
7 years ago

tha tous plirosoun me rouvlia i me lires tourkias.

Ελαφαρας
Ελαφαρας
7 years ago

Μακη οταν αποφασησεις ΜΠΟΡΕΙΣ! Προχωρα και οι οπαδοι ειμαστε διπλα σου!

Ρόδος
Ρόδος
7 years ago

Άντε ρε ελάφι άντε να σε δούμε όπως σε ονειρευόμαστε. Μάκη και η υπόλοιπη διοίκηση να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας. ΦΟΡΤΣΑ ΡΟΔΟΣ!

Koroideia
Koroideia
7 years ago

Καλα ολα αυτα ποτε θα δεθει η ομαδα και τι παιχτες θα ειναι αυτοι τελη αυγουστου ??? οτι απεμεινε ε??? τα ρεταλια ολα …. μακαρι αλλα δεν βλεπω φως