Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ΠΣΑΤ: Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ηράκλειο

ΠΣΑΤ: Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ηράκλειο

0
psat kriti
Dodekanisos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, επιμορφωτικό σεμινάριο, για τους αθλητικούς συντάκτες με θέμα «Οι νέες αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου» το οποίο διοργάνωσε, η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησία της ΕΠΣΗ
Ο εκπαιδευτής διαιτητών της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και μέλος της διεύθυνσης ανάπτυξης και εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣΗ κύριος Τάσος Μαστοριδης, εξήγησε αναλυτικά τις τροποποιήσεις και τις αλλαγές στους κανονισμούς και παράλληλα απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.
Το σεμινάριο το οποίο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, χαιρέτησε ο κύριος Νίκος Συριγωνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα Αθλητισμού και μέλος της Ε.Δ. της ΕΠΣ Ηρακλείου όπου και συνεχάρη τον ΠΣΑΤ και την Περιφερειακή Επιτροπή για την πρωτοβουλία της επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: « Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε φορέας θα πρέπει να επιμορφώνεται να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται διαφορετικά είναι καταδικασμένος. Έμπρακτα δείχνεται ότι αυτό που κάνετε το αγαπάτε και το ψάχνεται. Είμαστε δίπλα σας και πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και δραστηριότητα σας».

Ευχαριστήριο
Η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νικο Συριγωνάκη Εντεταλμένο Σύμβουλο Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα Αθλητισμού και μέλος της Ε.Δ. της ΕΠΣ Ηρακλείου, τον εκπαιδευτής διαιτητών της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και μέλος της διεύθυνσης ανάπτυξης και εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣΗ κύριος Τάσος Μαστοριδης
για το χρήσιμο επιμορφωτικό σεμινάριο, καθώς επίσης και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη φιλοξενία τους.
psat kriti2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments