Αρχική Uncategorized «Ψάχνονται» για να απαγορεύσουν τους μη εμβολιασμένους από τις πτήσεις!

«Ψάχνονται» για να απαγορεύσουν τους μη εμβολιασμένους από τις πτήσεις!

0
Image by Jan Vašek from Pixabay
Dodekanisos

Προτεινόμενο νομοσχέδιο στην Αμερική δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να απαγορεύσει σε κάποιον που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος να ταξιδέψει. Ακούγεται σε πολλούς ίσως υπερβολικό, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του humansarefree είναι αληθινό! Κάνει λόγιο για ένα προτεινόμενο νομοσχέδιο με αριθμό H.R. 4980 που έχει αναρτηθεί μάλιστα στο Congress.gov.

Και το νομοσχέδιο αυτό σε μια ελεύθερη μετάφραση λέει τα εξής:
«Να κατευθύνει τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας να διασφαλίσει ότι κάθε άτομο που ταξιδεύει με πτήση από ή αναχωρεί σε αεροδρόμιο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών ή έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του νέου ιού αλλά και για άλλους σκοπούς».

Το ρεπορτάζ του site προσθέτει πάντως ότι «το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου δεν έχει παραληφθεί ακόμη από το Congress.gov και, ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του προτεινόμενου νόμου». Και προσθέτει επίσης και τα ακόλουθα:
«Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι θα σας απαγόρευε κάθε πτήση που αναχωρεί από ή φτάνει σε αεροδρόμιο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών εάν δεν έχετε εμβολιαστεί πλήρως. Ακόμα και αν είχατε κάνει μια μόνο δόση επίσης θα σας είχε απαγορευτεί».
Η συγκεκριμένη είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας σε μια περίοδο, που πάμπολλα main stream media ζητούν επιτακτικά να απαγορευτούν οι μη εμβολιασμένοι από τις πτήσεις.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments