Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ψάχνεται για στόπερ ο Διαγόρας

Ψάχνεται για στόπερ ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Κλεφτές ματιές προς την μετεγγραφική αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ ρίχνει ο Διαγόρας, μετά και την ξαφνική απομάκρυνση του Κώστα Βασιλείου.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής είχε διαφωνία με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παντέλη μετά το παιχνίδι με τον Πέλοπα Κιάτου, γι’ αυτό τον λόγο απόφασίστηκε να αποχωρήσει από το ρόστερ. Πλέον αυτή την στιγμή ο Διαγόρας έχει στις τάξεις του μόνο δύο κεντρικούς αμυντικούς (Προβατίδης, Ρούνιτς), καθώς ο Γιάννης Καλημέρης δεν έιναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του “γηραιού” θα προσπαθήσουν να βρουν έναν καλό κεντρικό αμυντικό μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου. Εάν δεν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, τότε το κενό του Κώστα Βασιλείου θα καλυφθεί εκ των έσω.

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το Κερατσίνι

Με προπόνση στο Ενωσιακό γήπεδο “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” θα συνεχιστεί σήμερα η προετοιμασία του Διαγόρα για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο το Κερατσίνι. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη θα προπονηθούν και αύριο το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού σταδίου και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Εκτός αυτής θα βρίσκεται σίγουρα ο Ούγκο, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρέιται από αμυγδαλίτιδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments