Αρχική Αθλητικά νέα Ψάχνει συμπαραστάτες

Ψάχνει συμπαραστάτες

0
Dodekanisos

Πολλές ιδέες και σκέψεις έχει στο μυαλό του ο Μιχάλης Αντώνογλου και παράλληλα αναζητά τρόπους και λύσεις, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τα πλάνα που έχει για το ποδόσφαιρο του νησιού μας, και μέσα από ένα πρόγραμμα με βάθος 5ετίας να δει μια ομάδα μας να ανεβαίνει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Δύσκολο, δυσκολότατο το εγχείρημα, καλές οι διαθέσεις του αλλά χρειάζονται μεγάλα και πειστικά επιχειρήματα, για να μπορέσει να βρει συμπαραστάτες, συνοδοιπόρους και ανθρώπους που θα βάλουν μαζί του το χέρι στην τσέπη, ώστε να πραγματοποιηθεί εκείνο που επιθυμεί ο ίδιος και αρκετός κόσμος του νησιού μας.

Το πιο βασικό απαιτούμενο είναι το οικονομικό και τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα του, διότι η προσπάθεια για να ξεκινήσεις μια καινούρια ομάδα από το μηδέν χρειάζονται πολλά πράγματα.

Από το στενό του περιβάλλον έχουν διαρρεύσει οι πληροφορίες ότι ήδη έχει κοντά του τρία με τέσσερα άτομα, όμως είναι εμφανές πως ο αριθμός τους δεν είναι επαρκής για να προχωρήσει το φιλόδοξο, μεγάλο και δύσκολο εγχείρημα που έχει στο μυαλό του.

Πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν για τα σχέδια που έχει και να δείξει πως δεν αρκείται στα λόγια και στις εντυπώσεις.

Ο Μιχάλης Αντώνογλου δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στην προεδρία του Α.Ε.Ρ.Α.  και αυτό επιβεβαιώνει τις σκέψεις που κάνει για κάτι διαφορετικό σε ότι αφορά την παρουσία του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Στο επόμενο διάστημα(μικρό ή μεγάλο)θα φανεί κατά πόσο είναι εφικτή μια τέτοια προσπάθεια και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ίδιος ο κ. Αντώνογλου και εκείνοι που θα τον πλαισιώσουν, σε αυτή την καινοτομία που κινητήρια δύναμη θα είναι το οικονομικό κομμάτι και η αποδοχή της προσπάθειας από τους φιλάθλους του νησιού μας.

Εν αναμονή λοιπόν των όποιων εξελίξεων υπάρξουν, ίσως και με δημόσια τοποθέτηση του Μιχάλη Αντώνογλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments