Αρχική Επικαιρότητα Προβληματισμός Τζανάκη για τους ανεμβολίαστους παπάδες!

Προβληματισμός Τζανάκη για τους ανεμβολίαστους παπάδες!

0
Dodekanisos

Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι το 60% με 70% των ιερωνύμων είναι ανεμβολίαστο εξέφρασε με δηλώσεις σήμερα στην τηλεόραση του SKAI ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης. Τόνισε ότι κάνει την τοποθέτηση αυτή με δικά του στοιχεία και ζήτησε να πάρει θέση ο ΕΟΔΥ «να μας δώσει το ποσοστό θνητότητας των ιερωμένων». Αναλυτικά, η τοποθέτηση που έκανε είναι η εξής:

«Το 70% των παπάδων είναι ανεμβολίαστοι. Ας γίνει μια έρευνα να δούμε ποιο είναι το ποσοστό. Προσωπικά υπολογίζω ότι είναι το 60% με 70%. Οι ιερείς επηρεάζουν πολύ κόσμο. Δεν είναι εικασίες. Το 90% των μοναχών που επίσης επηρεάζει πολύ κόσμο είναι και αυτό ανεμβολίαστο. Μόλις την περασμένη εβδομάδα πέθανε ο μοναχός Ηγούμενος της Κρουσταλλένιας από κορωνοϊό. Είναι πράγματα που πρέπει να τα δούμε. Κάποια στιγμή ο ΕΟΔΥ πρέπει να μας δώσει το ποσοστό θνητότητας των ιερωμένων».

Ο ίδιος μιλώντας γενικότερα πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Ενώ κάθε συνοικία έχει ένα νεκρό ή τουλάχιστον κάποιον που έχει νοσήσει βαριά οι άνθρωποι δεν πείθονται να εμβολιαστούν καθοδηγούμενοι είτε από ένα προσωπικό τρόπο ζωής, είτε από ανθρώπους με ιδιοτελείς σκοπούς που τους παρασέρνουν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments