Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Προβληματισμοί για το μέλλον του Αγίου Λουκά

Προβληματισμοί για το μέλλον του Αγίου Λουκά

0
apollon agiosloukas
Dodekanisos

Έντονα προβληματισμένος για το μέλλον του Αγίου Λουκά, εμφανίζεται με δηλώσεις του ο προπονητής και ιδρυτικός μέλος του συλλόγου Γιώργος Μπακίρης! Ο ίδιος θεωρεί πως υπάρχει μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση στον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και «χτυπάει» το «καμπανάκι» καθώς πιστεύει πως «ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος». Ο κ. Μπακίρης τόνισε:
«Ο προβληματισμός αυτός δεν υπάρχει σε εμένα αλλά και σε άλλους που ασχολούνται με την ομάδα. Έχει ένα μήνα που τελείωσε το πρωτάθλημα και ακόμα δεν κινείται φύλλο. Δεν έχει γίνει ούτε καν η αντικατάσταση του Μιχάλη Δρακιού που παραιτήθηκε. Δεν θα έπρεπε να γίνει μια συνεδρίαση του δ.σ. και να κληθεί ο πρώτος αναπληρωματικός να τον αντικαταστήσει; Πότε θα γίνει αυτό; Ακόμα δεν έχει γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου. Πότε θα καταθέσω την έκθεση μου σαν προπονητής και πότε θα γίνει κουβέντα για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς; Θεωρώ πως υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση και αυτό είναι κακό και για τους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν τι να κάνουν».
Ο κ. Μπακίρης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Έμαθα ότι την Δευτέρα ο πρόεδρος έστειλε προσκλήσεις στα μέλη του δ.σ. για να συνεδριάσουν. Το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης που αναγράφεται στην πρόσκληση, είναι το ποιος θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στις εκλογές της ΕΠΣΔ. Αναρωτιέμαι, μόνο αυτό είναι το θέμα που θα συζητηθεί; Τα υπόλοιπα; Με προβληματίζουν όλα αυτά γιατί εκτός από προπονητής είμαι και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου. Θέλω λοιπόν να προχωρήσουμε μπροστά και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η καθυστέρηση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments