Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Προβλήματα στον Δίκαιο

Προβλήματα στον Δίκαιο

0
2
Dodekanisos
Με απρόοπτα ξεκίνησε η χρονιά για τον Α.Ο Δικαίου αφού αν και η ομάδα είχε συμφωνήσει με τον Χρήστο Χατζηφούντα, φαίνεται ότι 24χρονος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στους “κυανόλευκους”, για οικονομικούς κυρίως λόγους. Άλλωστε μετά την απουσία του απ’ την προχτεσινή πρώτη προπόνηση, ο κ. Μανούσογλου τον έθεσε εκτός ομάδας αφού απουσίαζε αδικαιολόγητα.
Εκτός απ’ τον Χρήστο Χατζηφούντα πάντως πρόβλημα υπάρχει και με τον αδερφό του Μανώλη ο οποίος ζήτησε να αλλάξει η πρόταση που του είχε γίνει (και την οποία είχε δεχτεί),κάτι το οποίο απέρριψε η διοίκηση του συλλόγου.
Για την περίπτωση του Μανώλη πάντως αναμένεται να γίνει και άλλο ραντεβού πριν παρθεί κάποια οριστική απόφαση.
Σε ότι αφορά το θέμα του τερματοφύλακα η ομάδα καταλήγει ξεκάθαρα πια στον Λευτέρη Πέτκαρη και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του ενώ η ομάδα θα κινηθεί και για τον Κώστα Τσαραπατσάνη τις επόμενες ημέρες.

Σκέφτεται την παραίτηση ο Πίτσης

Το μεγάλο πρόβλημα πάντως έχει να κάνει με τον πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Πίτση,ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε το πρωί μας δήλωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και με το που επιστρέψει απ’ τις διακοπές του (μεθαύριο) θα δηλώσει παραίτηση.
Όπως μας είπε γι’ αυτόν το ποδόσφαιρο είναι χαρά, και μόνο αυτό δεν συναντά αφού είναι καθημερινά μέσα στο άγχος και την πίεση, ενώ έβγαλε μια πικρία για τις αποφάσεις του προπονητή σε ότι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις του Λουτριώτη και του Μασάδο.
Το ενδεχόμενο παραίτησης του πρόεδρου αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό της ομάδας, και απ’ την Πέμπτη που θα επιστρέψει θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. (giafkasports.gr)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments