Αρχική Προγνωστικά Προβάδισμα σε έδρα και… γκολ

Προβάδισμα σε έδρα και… γκολ

0
wenger
Dodekanisos

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα πονταρίσματα και δεν ξέρετε τον τρόπο; Το Foxbet.gr μπορεί να σας… βοηθήσει μέσω του αναλυτικού οδηγού του για το Ασιατικό Χάντικαπ. Τι είναι, πως παίζεται, τι προσφέρει στον παίκτη.

Λανς – Αρσεναλ
Η Λανς τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την άλλοτε χαμένη της αίγλη, προσπαθεί τουλάχιστον όμως να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια. Πάντως και φέτος θα αγωνίζεται στη Λιγκ 2 της Γαλλίας, με τον 54χρονο Καζανόβα (πρώην Τουλούζ) να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας. Βρίσκεται σε καλό στάδιο ετοιμότητας αφού ξεκινάει σε μια βδομάδα το πρωτάθλημά της, έχει πουλήσει ορισμένους καλούς παίκτες της, αλλά ενισχύθηκε κιόλας. Η Αρσεναλ, η οποία τερμάτισε πέρσι δεύτερη στην Πρέμιερ, συνεχίζει με τον Βενγκέρ στον πάγκο της και αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό της ομάδας. ταξίδεψε στο Λανς δίχως τους αστέρες της Οζίλ, Ζιρού, Σάντσεζ καθώς και τον βασικό μπακ Κονσιελνί. Από τη μία πλευρά επιθετικά η Αρσεναλ είναι γνωστό ότι είναι ισχυρή, όμως αμυντικά δεν είναι ότι πιο σταθερό υπάρχει και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η φιλόδοξη Λανς. Λογικό ποντάρισμα το goal/goal στο 1.70 σε αυτό το ματς. Δείτε στο foxbet.gr όλα τα σημαντικά φιλικά προετοιμασίας για ορισμένες από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης.

Άαρχους – Βίμποργκ
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν η Άαρχους στην πρεμιέρα της Δανέζικης Λίγκας όπου έφυγε από την έδρα της Σοντερίσκε με το διπλό. Οι νέες προσθήκες την βοήθησαν αρκετά στο να πετύχει κάτι τέτοιο. Αποτέλεσε την πρώτη νίκη εκτός έδρας για τον Ρίντερσχολμ σαν πρώτο προπονητή της Άαρχους στην πρώτη κατηγορία αλλά και την πρώτη νίκη σε πρεμιέρα από το 2000. Επιστρέφει ο καλός μέσος Πέντερσεν, έχει καλή ψυχολογία η Ααρχους. Αντίθετη εντελώς ήταν η εικόνα της Βίμποργκ, η οποία έχασε με 4-0 στην Πρεμιέρα από την Νόρντζελαντ εντός έδρας. Εκτός αποστολής παρέμεινε ο τραυματίας δεξιός μπακ Πάλεσεν και γενικά δεν πείθει ούτε από πλευράς ρόστερ, αλλά ούτε και από πλευράς γενικής εικόνας. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη έχει η Ααρχους, η οποία διαθέτει ψυχολογία, ικανότητα και έδρα και εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή, μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό της επί της Βίμποργκ. Στο 1.85 ο άσσος αποτελεί καλή επιλογή. Δείτε όλα τα να για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας στο foxbet.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments