Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Προβάδισμα για την πρόκριση

Προβάδισμα για την πρόκριση

0
diagoras_ethnikos_asteras1
Dodekanisos

Πολύ κοντά στην πρόκριση του στους «οκτώ» του κυπελλου Ελλάδας βρίσκεται ο Διαγόρας ο οποίος χθες αναδέιχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 στην Καισαριανή κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Πλέον, οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις 12 Ιανουαρίου στη Ρόδο, όπου οι «κυανέρυθροι» έχουν το προβάδισμα λόγω του ότι θα παίξουν στο γήπεδο τους και μπροστά στον κόσμο τους. Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη πιστοποίησαν και χθες την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται και έτσι παρέμειναν για δωδέκατο (δέκα πρωταθλήματος και δυο κυπέλλου) παιχνίδι αήττητοι σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμό στον φίλαθλο κόσμο του νησιού. Ο Διαγόρας είχε χθες και την υποστήριξη των φιλάθλων του καθώς περίπου 50 εκδρομείς, έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην Καισαριανή και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η αγαπημένη τους ομάδα να συνεχίσει το εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο σερί.
Το φιλμ του αγώνα
12′
Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Γεωργίου για τον Διαγόρα. Ο Κοτταράς μπλόκαρε όμως τη μπάλα. 
35′ Σουτ του Πλάτανου έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά απελπιστικά άουτ. 
37′ Τρομερή ατομική ενέργεια από τον Λουάμο, που αποφεύγει δύο αμυντικούς με εξαιρετική ντρίμπλα, ακολούθησε και ο τερματοφύλακας, όμως το σουτ του κόντραρε στο πόδι του Πλάτανου. 
39′ Ο Διαμάντης στοπάρει ωραία την μπάλα και σουτάρει με τη μια, όμως ο Ταμπάσης μπλοκάρει. 
45′ Πάσα του Λουάμο μέσα από την περιοχή για τον Κριπιντίρη, που κάνει αμέσως το σουτ, αλλά η μπάλα περνά άουτ. 
46′ Διαγώνιο σουτ του Ζουρούδη εντός περιοχής, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ για τον Διαγόρα.
58′ Ωραία κεφαλιά πάσα του Λουάμο για τον Διαμάντη, που κάνει με τη μια το σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα περνά άουτ. 
60′ Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Ζλάτκοβιτς, ο Κοτταράς μπλοκάρει δύσκολα με
67′ Ο Λουάμο έκανε με τη μια την σέντρα από τα δεξιά εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε παράλληλα, όμως ο Χωριανόπουλος δεν πρόλαβε να την στείλει στην άδεια εστία του Διαγόρα. 
74′ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ για τον Εθνικό Αστέρα από τον Τραορέ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Τραορέ πετάχτηκε και πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Διαγόρα.
76′ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για τον Διαγόρα με τον Ζουρούδη! Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Ζουρούδη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Κοτταράς δεν προλαβαίνει να διώξει την μπάλα και το 1-1 είναι γεγονός.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κουτσιάυτης (Ψυχογιός, Γεωργαράς) από τον Σύνδεσμο της Άρτας. Την κίτρινη κάρτα αντίρκισαν οι Τσιώλης, Προβατίδης, Εξουζίδης, Κριπιντίρης και Πλάτανος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Φραγκής (83’ Βάσι), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Φραντζεσκί (71’ Γκόγκας), Λουάμο (90’ Παλάσκας), Άντονι
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (81’ Σπάρταλης), Γεωργίου, Προβατίδης, Πλατάνος, Ταραχούλσκι (90’ Καμηνιώτης), Πουλόπουλος

Πηγή φωτογραφιών: φωτο pitharoulis (Τηλ.210 5902262)

Πηγή για το φιλμ του αγώνα: www.sport24.gr

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments