Αρχική Videos “Προτρέπουν αθόρυβα τον Ζελένσκι να τερματίσει τον πόλεμο”

“Προτρέπουν αθόρυβα τον Ζελένσκι να τερματίσει τον πόλεμο”

0

Μια ακόμα τοποθέτηση η οποία έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις έγινε από τον γνωστό δημοσιογράφο, βραβευμένο με πούλιτζερ Seymour Hersh. Έγραψε στο διαδίκτυο πως «μια ομάδα ευρωπαϊκών χωρών με επικεφαλής την Πολωνία προτρέπει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι να τερματίσει τη σύγκρουση».

«Αυτή η ομάδα ηγείται από την Πολωνία. Προτρέπει αθόρυβα τον Ζελένσκι να βρει έναν τρόπο να τερματίσει τον πόλεμο, ακόμη και με την παραίτηση του, αν χρειαστεί. Η ομάδα περιλαμβάνει τα έθνη της Βαλτικής και τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων της Ουγγαρίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Εσθονίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος …δεν κουνιέται και αρχίζει να χάνει την ιδιωτική υποστήριξη των γειτόνων του».

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος είπε νωρίτερα, επικαλούμενος πηγές του, ότι η Ουκρανία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και η διάρκεια της σύγκρουσης εξαρτάται μόνο από τον αριθμό των Ουκρανών που ο Ζελένσκι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει. Ο Χερς πρόσθεσε ότι η σύγκρουση συνεχίστηκε επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «αποφάσισε να κερδίσει στην Ουκρανία».

Στις 8 Φεβρουαρίου, ο Hersh έγραψε σε ένα άρθρο, επικαλούμενος μια πηγή, ότι δύτες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, με τη βοήθεια Νορβηγών ειδικών, είχαν τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς κάτω από τους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2 με τη βοήθεια Νορβηγών ειδικών υπό την κάλυψη του Άσκηση BALTOPS τον Ιούνιο του 2022.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments