Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτος βαθμός για την Δόξα Ψίνθου

Πρώτος βαθμός για την Δόξα Ψίνθου

0
Dodekanisos

Το πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πανηγύρισε η Δόξα Ψίνθου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο του Βατίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους “βυσσινί” όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πολύ καλό Σαββιδάκη. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 15′ όταν ο νεαρός πορτιέρε της Δόξας απομάκρυνε ενυπωσιακά το σουτ του Χαρτοφύλλη. Στο 22′ η Δόξα απείλησε την εστία του Διαγόρα με τον Στεφανή, ενώ στο 30′ το φαουλ του Έλληνα πέρασε αουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας Βατίου έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει το 1-0, όταν στο 52′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χότζα, ο Χαρτοφύλλης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Σαββιδάκης πραγματοποίησε μια ακόμα μεγάλη επέμβαση, ενώ στην επαναφορά ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε και το κοντινό σουτ του Μοσχή. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, αφήνοντας στους γηπεδούχους μια πικρία για το αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Mαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης (87′ Θεοδώρου) Έλληνας, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος (78′ Βασιλειάδης), Πουλάι (46′ Πρέτσι), Χότζα, Χαρτοφύλλης, Παπουρδάνος, Ζωάννου.

ΔOΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Σαββιδάκης, Τσούλος, Μπατέστας, Μήτρου, Κώστας, Τσοπάνογλου, Μέντος, Μάστορας, Στεφανής (70′ Χάλαντας), Καρίκης, Πετράς (65 Καζέλλης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments