Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτος και μαθηματικά!

Πρώτος και μαθηματικά!

0
iraklis foivos
Dodekanisos

Την πρώτη θέση και μαθηματικά εξασφάλισε ο Φοίβος, που νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Μαριτσών, με 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, στο 9′, άνοιξαν το σκορ, όταν ο Δελαπόρτας, ύστερα από σέντρα του Τζαφέρη, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα, οι «κυανοκίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με τον Ηρακλή να μην καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην επίθεση μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του από το 55′ και μετά και προσπάθησε να ισοφαρίσει και να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, ο Φοίβος πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, στο 90′, όταν, ύστερα από σέντρα του Αξιώτη, ο Δελαπόρτας, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

*Στο γήπεδο των Μαριτσών βρέθηκε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος συζήτησε με τους παράγοντες και των δύο ομάδων, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησε τον αγώνα με τον Νίκο Σταυριανό, που ήταν παρατηρητής διαιτησίας.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Λορέντζος, Χειμωνέττος, Τσούφιος, Μακρής, Μπιλιάς (75′ Χατζηκωνσταντής), Κούρος Σ., Καρίκης Γ.Σ. (64′ Τσαλώλης), Καρίκης Γ.Δ., Φελεσάκης (58′ Λερογιάννης), Μπιγκό
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Αξιώτης, Κακαζούκης, Γεωργαντζιάς (63′ Χριστοδούλου), Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Τζαφέρης (83′ Δημητρόπουλος), Ορφανίδης, Γκινής, Δελαπόρτας, Αγγελόπουλος (74′ Μπιλιάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments