Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πρωτοποριακή κίνηση από τον Φοίβο Κω ενόψει 3on3

Πρωτοποριακή κίνηση από τον Φοίβο Κω ενόψει 3on3

0
Dodekanisos

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Ο Α.Σ. Φοίβος πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά εν όψει της «γιορτής» του κωακού μπάσκετ. Τι εννοούμε; Οι Ολυμπιακοί αγώνες και το Kos 3on3 Basketball Festival πηγαίνουν… παρέα. Όπως είναι γνωστό, φέτος είναι η πρώτη φορά που τα τουρνουά 3on3 θα παρουσιαστούν επίσημα ως Ολυμπιακό άθλημα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ευχάριστη συγκυρία, δίνουμε την δυνατότητα σ’ ένα τυχερό ή τυχερή, να διεκδικήσει μια δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ από το κατάστημα Kos Sport Center.

Συγκεκριμένα, στις 28 Ιουλίου 2021, παραμονή της έναρξης του 4ου Kos 3on3 Basketball Festival, θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελληνική τηλεόραση οι ημιτελικοί και τελικοί του 3on3 ανδρών- γυναικών των Ολυμπιακών αγώνων.


Η ώρα μετάδοσης των αγώνων είναι 11:00-13:00 (ημιτελικοί) και 15:30-17:00 (οι τελικοί). Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση για την δωροεπιταγή του KOS SPORT CENTER, θα πρέπει να πάρει τον καφέ, τον χυμό, ή το σνακ του σε ένα από τα τρία καφέ που συμμετέχουν στην κλήρωση και θα μεταδίδουν τους αγώνες live από τις τηλεοράσεις τους.

Τα καφέ είναι:
Café BOSCHETTO (Γιώργος Σκούφης)
Café DA LUZ (Γιάννης Τσιρπανλής)
Café LOCUS (Γιάννης Τρουμούσης)

Αποδεικτικό της συμμετοχής θα είναι η απόδειξη κατανάλωσης στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο και η οποία θα μπαίνει στην κληρωτίδα που θα βρίσκεται στα καταστήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ώρα της έκδοσης της απόδειξης να συμπίπτει με την ώρα μετάδοσης των αγώνων. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00 στον χώρο των αγώνων.

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα της κατηγορίας “μπάσκετ”https://news12.gr/category/athlitika-nea/basket/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments