Αρχική Αθλητικά νέα Πρώτο βήμα για την άνοδο

Πρώτο βήμα για την άνοδο

0
Dodekanisos

Με νίκη ξεκίνησε σήμερα την προσπάθεια ανόδου η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Καλλιθέα, αφού η ομάδα του Χρήστου Μπίλια συνέτριψε με 81-53 τον Ίκαρο Ικαρίας, πρωταθλητή της Τ.Ε Σάμου, στο ουδέτερο γήπεδο του Εσπέρου.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ με 12-9, στην συνέχεια οι παίκτες της Καλλιθέας με την καθοδήγηση του προπονητή τους «πάτησαν» τον αντίπαλο τους κυριαρχώντας στο παρκέ, με αποτέλεσμα ο Ίκαρος να μην μπορεί να πάρει ανάσα από τον «βομβαρδισμό» των πόντων που δεχόταν.

Με το σφύριγμα της λήξης η ομάδα μας πέτυχε μια μεγάλη νίκη και έκανε ένα σίγουρο βήμα για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

-Αύριο, Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει την ομάδα Φανάρια Νάξου και της ευχόμαστε να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και το δεύτερο βήμα για την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 12-9, 26-35(ημ.), 39-57, 53-81

Διαιτητές: Σπυρόπουλος- Πηλοΐδης Λ.

ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ (Τέσκος Γ.): Τσουρής 5(1), Τσιώλης 10(2), Παπάλας Ο. 2, Μαυρογιώργης 4, Καρνάβας, Διάκος 2, Λαμπρόπουλος 18, Πούλος 8, Τέσκος Γ., Παπάλας Κ. 4.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπίλιας): Δεληγιάννης 5(1), Βασιλειάδης 2, Κούρος Π. 1, Γυφτάκης 8(2), Μπιλλιάς 7, Συμιακός 16(2), Μήτσης 27(2), Σκορδάλης 9(1), Κούρος Ι. 6.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments