Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πρώτο αγωνιστικό διήμερο για τον Αθλητικό Όμιλο Κω στη Ρόδο

Πρώτο αγωνιστικό διήμερο για τον Αθλητικό Όμιλο Κω στη Ρόδο

0

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB), το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2023 στη Ρόδο, με εντυπωσιακές εμφανίσεις των αθλητών του.

Αρχικά συμμετείχε στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε το σωματείο Α.Σ.Ρ. Έλαφος το Σάββατο και στη συνέχεια στο αγώνα δρόμου τύπου «πίστας» που διοργάνωσε το σωματείο Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος, κατακτώντας συνολικά 5 πρώτες, 3 δεύτερες και 2 τρίτες θέσεις, τιμώντας για άλλη μία φορά με την παρουσία των αθλητών του, τόσο την αγωνιστική όσο και την εκτός αγωνιστικών χώρων, το σωματείο αλλά και την Κω, σε δύο πολύ όμορφους και με αρκετούς συμμετέχοντες, αγώνες.

Στον αγώνα της πρώτης ημέρας συμμετείχαν 6 αθλητικά σωματεία, ο διοργανωτής Α.Σ.Ρ. Έλαφος και ο Α.Ο.Ρ. Ανταίος από τη Ρόδο, ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω, ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας, ο Α.Ο. Ακαδημία Κω και ο Κ.Α.Ο Φιλίνος, από την Κω. Η Ακαδημία Κω συμμετείχε την ημέρα αυτή στις κατηγορίες των εφήβων, παίδων, παμπαίδων, μίνι μεγάλων αγοριών και μίνι μικρών αγοριών, με συνολικά 9 αθλητές, οι οποίοι αν και έφθασαν λίγη ώρα πριν τον αγώνα στο νησί της Ρόδου, εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους.

Στην κατηγορία των εφήβων, ο αθλητής της Ακαδημίας Κω Σεμπάστιαν Ρομάν κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ στην επόμενη κατηγορία των Παίδων, η Ακαδημία κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση με τον αθλητή της Δημητριάδη Δία, ενώ στην ίδια κατηγορία σε πολλή καλή θέση (6ος) τερμάτισε ο Αδαμαντίδης Ιωάννης. Στη αμέσως μικρότερη κατηγορία των παμπαίδων ο Βασίλειος Ροΐδης τερμάτισε 5ος, ο Νίκος Φας 6ος, ο Λευτέρης Τζαμάλης 7ος και ο Κιάρης Δημήτρης 9ος. Το αγώνα έκλεισαν τα δύο αδέρφια Διαμαντής και Ερμής Πολυχρονιάδης στις κατηγορίες μίνι μεγάλα και μίνι μικρά αγόρια, με τον πρώτο να τερματίζει στην 6η θέση.

Στον αγώνα της επόμενης ημέρας συμμετείχαν 5 αθλητικά σωματεία, ο διοργανωτής Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος και ο Α.Ο.Ρ. Ανταίος από τη Ρόδο, ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω, ο Α.Ο. Ακαδημία Κω και ο Κ.Α.Ο Φιλίνος, από την Κω. Η Ακαδημία Κω συμμετείχε τη δεύτερη ημέρα στις κατηγορίες των παίδων, παμπαίδων, μίνι μεγάλων αγοριών, μίνι μικρών αγοριών και στις πρωτοεμφανιζόμενες κατηγορίες των σούπερ μίνι αγοριών και κοριτσιών, στις οποίες οι αθλητές της εντυπωσίασαν, δείχνοντας την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί η προπονητική ομάδα ακόμα και στις πολύ μικρές αθλητικές κατηγορίες. Με συνολικά 10 αθλητές, δύο εκ των οποίων αγωνίσθηκαν στην κατηγορία των παίδων, ο Δημητριάδης Δίας κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο Αμανατίδης Ιωάννης τερμάτισε 4ος. Στην κατηγορία των παμπαίδων ο Βασίλειος Ροΐδης έφτασε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με τον Νίκο Φα και τον Λευτέρη Τζαμάλη να τον ακολουθούν στη 2η και 3η θέση και τον Δημήτρη Κιάρη στην 6η θέση. Στα μίνι μεγάλα αγόρια ο Διαμαντής Πολυχρονιάδης τερμάτισε 3ος και στα μίνι μικρά αγόρια ο Ερμής Πολυχρονιάδης τερμάτισε 2ος. Στις κατηγορίες των σούπερ μίνι στα αγόρια ο Μιχαήλ Άγγελος Χριστοδούλου κατέκτησε την πρώτη θέση κάτι το οποίο συνέβη και στα σούπερ μίνι κορίτσια με την Έλενα Νίκη Σταυράκη να τερματίζει πρώτη.

Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές μας που άοκνα και με υψηλό επαγγελματισμό, εργάζονται και προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αθλητές μας, την προπονήτρια ποδηλασίας Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, τον βοηθό της Μανώλη Πεδιαδιτάκη και τον γυμναστή μας Γιούρση Πέτρο για όλη αυτή τους την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Phython Tours, Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, Nikos Gold και τους νέους μας χορηγούς που με ιδιαίτερη θέρμη αποφάσισαν να σταθούν δίπλα στους αθλητές μας, τον όμιλο Koullias Hotel Group, το ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, το καφέ Delicious στο Πυλί, το οινοποιείο Μεσαριανό και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για τη συνεχή στήριξη του σωματείου μας και το προσωπικό του Exas Travel για την εξαιρετική συμπεριφορά και συνεργασία τους.  

Ευχόμαστε στους αθλητές και τους παράγοντες όλων των ποδηλατικών σωματείων μία καλή και παραγωγική αθλητική χρονιά με υγεία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments