Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πρωτιά για τον Κώστα Χαλκιόπουλο στο «Πανελλήνιο» πρακτικής σκοποβολής!

Πρωτιά για τον Κώστα Χαλκιόπουλο στο «Πανελλήνιο» πρακτικής σκοποβολής!

0
Dodekanisos

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου (ΣΚ.Ο.Ρ.) συμμετείχε στους δυο πρώτους αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πρακτικής σκοποβολής IPSC για 2022, με τους αθλητές Κώστα  Χαλκιόπουλο και Μιχάλη Μαμαλίγκα.

Οι αγώνες έγιναν στην Σαλαμίνα και στον Πυργετό και ήταν επιπέδου Level III, με πολλά απαιτητικά  και τεχνικά στάδια.  Η παρουσία των σκοπευτών μας ήταν αρκετά καλή , με τον Μιχάλη Μαμαλίγκα που είναι ένας νέος υποσχόμενος σκοπευτής (με μόλις ένα μεγάλο αγώνα στο ενεργητικό του πριν τον πρώτο αγώνα της Σαλαμίνας) να κατατάσσεται, 19ος  στη Σαλαμίνα  και 22ος στον Πυργετό  στην ανταγωνιστική κατηγορία της Production ανάμεσα σε 62 σκοπευτές.

Ο Κώστας Χαλκιόπουλος συμμετείχε στην κατηγορία Production Optics.  Στον πρώτο αγώνα της Σαλαμίνας κατάγη 4ος γενικής και 1ος στην κατηγόρια Senior και στο δεύτερο αγώνα στον Πυργετό, ήταν 2ος γενικής (με μόλις 1 πόντο πίσω από τον πρώτο με ποσοστό 99,9%) και 1ος στην κατηγόρια Senior. Οι αγώνες αυτοί είναι και για την επιλογή της Εθνική μας ομάδας που θα μας αντιπροσωπεύσει του χρόνου,  στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κόρινθο.

Επόμενοι αγώνες στην Ελλάδα θα είναι στην Ορεστιάδα τέλη Ιουνίου και στη Ρόδο στον Πανελλήνιο την 01 Οκτωβρίου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments