Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Πρώτη” Σπανού!

“Πρώτη” Σπανού!

0
rodos_oplimpiakos_xersonisou
Dodekanisos

Και επίσημα ο Δημήτρης Σπανός είναι ο νέος προπονητής της Ρόδου. Ο 42χρονος τεχνικός έφτασε  το πρωί της Πέμπτης στο νησί μας και συμφώνησε αμέσως με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αντώνη Μαρτίνη να αναλάβει τις τύχεις της ομάδας και να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Football League.
Ο Σπανός βρισκόταν στον πάγκο της Ρόδου και τη σεζόν 2008-09 και είχε αποχωρήσει από την ομάδα μετά το ατυχές μπαράζ της Νέας Σμύρνης με τον Παναιτωλικό. Τώρα ο κ. Σπανός επιστρέφει στους «πράσινους» για να ολοκληρώσει ό, τι άφησε στη μέση.
Ο κ. Σπανός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τα «ελάφια» στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου. Μάλιστα,  προπόνησε για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες, με το πρόγραμμα να γίνεται σε γήπεδο της Παστίδας.
Ο νέος τεχνικός της Ρόδου ζήτησε από όλους να δουλέψουν για να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, ενώ ο πρώτος τομέας που θα δώσει μεγαλύτερη βάση είναι αυτός της τακτικής.
Η αυριανή (Παρασκευή) προπόνηση των «πρασίνων» θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα διεξαχθεί πιθανότατα και πάλι στην Παστίδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments