Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη με ανατροπή για τον Άρη Αρχαγγέλου

Πρώτη νίκη με ανατροπή για τον Άρη Αρχαγγέλου

0
giafkasports.gr
Dodekanisos

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πανηγύρισε ο Άρης. Ο σύλλογος της Αρχαγγέλου επικράτησε με ανατροπή στο σκορ 3-1 στην έδρα του της Αναγέννησης Ασφενδιού

Αντώνης Νικολού (71′), Νοβέμπρε Μανουελ (79′) και Χρήστος Αμανατίδης (88′) «υπέγραψαν» τα γκολ της νίκης-ανατροπής για τον Άρη. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ στο 15ο λεπτό από αυτογκόλ του Νίκου Τσακουρίδη, δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους. Μάλιστα η Αναγέννηση Ασφενδιού ολοκλήρωσε και με δέκα ποδοσφαιριστές το ματς. Λόγω αποβολής του Ζιώγα με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις (93′).

Με αυτή την νίκη ο Άρης Αρχαγγέλου έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον Α’ όμιλο. Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρης Αρχαγγέλου (Χρήστος Τζίμας): Καντιμοίρης, Σακελλάρης, Βασιλάκης, Λαμπριανός, Καλαμπούκης, Πρίφτι (46′ Τζαμπάολι), Νικολού (80′ Μαχμουτάϊ) , Γιασιράνης (58′ Αμανατίδης), Ταμπουρίνι, Νοβέμπρε (85′ Κλοκώνης)

Αναγέννηση Ασφενδιού (Γιώργος Σταμάτης): Τυράς, Θεοδώρου, Χιούσι, Σωτίρι, Νομικός (63′ Βογιατζής), Κουρζής, Παπαχαραλάμπους (75′ Μπαρδάκης), Ζιώγας, Σπύρου, Μαυρίδης, Πης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments