Αρχική Παιδικό Πρώτη νίκη για τους Πάνθηρες

Πρώτη νίκη για τους Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», οι Πάνθηρες επικράτησαν του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου με 5 – 2 και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Στο πρώτο ημίχρονο, οι Πάνθηρες ήταν καλύτεροι και έλεγξαν τον αγώνα. Στην επανάληψη, ο Ταξιάρχης ανέβηκε, μείωσε το σκορ νωρίς αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω.
Τα γκολ
Στο 10’ από μπαλιά του Πορτσέλλι, ο Χατζηνικολάου έκανε πλασέ από κοντά, απόκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας αλλά η μπάλα κύλησε στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 16’ ο Πορτσέλλι έκανε το σουτ, απόκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Γουλάρας με πλασέ έκανε το 2 – 0.
Στο 22’ ο Πορτσέλλι και πάλι μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζηνικολάου (3 – 0).
Στο 23’ ο Μιχαήλ έκανε την κάθετη πάσα στον Λέσι και αυτός με πλασέ μείωσε σε 3 – 1.
Στο 25’ ο Χατζηνικολάου έκανε μπαλιά στον Πορτσέλλι ο οποίος απέφυγε τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 4 – 1.
Στο 30’ ο Παπανικολάου έκανε το σουτ, ο Καπιτάνος έδιωξε με γροθιές αλλά ο Χατζηνικολάου με κοντινή κεφαλιά έκανε το 5 – 1.
Στο 52’ με κοντινό πλασέ του Κοντογιάννου διαμόρφωθηκε το τελικό 5 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάκο
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Γκαμπράνης, Αραμπατζής, Γουλάρας, Ισκάς, Χατζηνικολάου, Παπανικολάου, Σαλονικιού, Πορτσέλλι, Στρατάκης, Λεβαντής (Έπαιξαν και οι Χριστοδούλιας, Λήμνος, Μπιλιούρας, Στεφανάκης, Καρακούσης και Κατσιμπράκης)
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: Καπιτάνος, Κάτσης, Καρανικολάου, Σακελλάρης, Κοντόγιαννος, Χαρτερός, Φαρμάκαλης, Ιγνατιάδης, Λέσι, Μιχαήλ, Οίκουτας (Έπαιξαν και οι Γ. Ντάκας, Καμμός, Λογοθέτης, Αργυριδάκης, Καρακώτσογλου, Σ. Ντάκας και Μαγιάφης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments