Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για τον Διγενή Κοσκινού

Πρώτη νίκη για τον Διγενή Κοσκινού

0
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πέτυχε ο Διγενής Κοσκινού ο οποίος επικράτησε με 6 – 1 σε βάρος του Ηρακλή Λάρδου στο ντεμπούτο του Φιλήμονα Μιχαλάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ ο Πατσιαούρας. Ο Κατσούλης στο 26’ έκανε το 2 – 0 και στο 31’ ο Λόης πέτυχε το 3 – 0. Δύο λεπτά αργότερα (στο 33’) ο Μαριάς πέτυχε το 4 – 0. Στο 78’ ο Φτάκλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 0 ενώ στο 89’ ο Αμπελάς μείωσε σε 5 – 1. Το τελικό 6 – 1 διαμόρφωσε ο Φτάκλας στο 91’.
«Διπλό» του ΑΕΡΑ
Με δυο τέρματα που σημείωσε ο Αρφαράς (στο 22’ και στο 66’), ο ΑΕΡΑ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕ Αδελφοσύνη με 2 – 0 και πρόσθεσε έτσι ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.
Νίκη για την Αναγέννηση Ασφένδου
Σημαντική νίκη σημείωσε και η Αναγέννηση Ασφένδου η οποία υπέταξε με 2 – 0 στην έδρα της τον Διαγόρα Βατίου. Στο 38’ ο Μαυρίδης άνοιξε το σκορ (1 – 0) και στο 68’ ο Σπύρου πέτυχε το 2 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
«Διπλό» για τον Ηρακλή Μαριτσών
Πέρασε νικηφόρα και από το Ενωσιακό γήπεδο ο Ηρακλής Μαριτσών. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 36’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γεωργαλλή (0 – 1). Στο 83’ ο Κομίνι πέτυχε και δεύτερο τέρμα και «σφράγισε» έτσι το «τρίποντο» για τους Μαριτσενούς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments