Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα

Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα

0
IMG 3480
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν πέτυχε ο Απόλλωνας Καλυθιών καθώς επικράτησε του Ευαγόρα με 3-0 στο βοηθητικό γήπεδο Καλυθιών.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και προσπαθώντας κυρίως να χτυπήσουν από πλάγια την αντίπαλη άμυνα. Η πρώτη καλή στιγμή από τους «πράσινους» έγινε στο 22΄όταν ο Λόσε πάσαρε στον Μανιά με τον δεύτερο να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στην συνέχεια ο Απόλλωνα ανέβηκε απειλώντας στο 31΄με το μαλρινό σουτ του Μαυρομούστακου. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά τη σέντρα του Αιντενίζ από τα αριστερά ο Μαυρομούστακος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μαυρομούστακος έκανε την βαθιά μπαλιά και ο Στάθης με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη ο ρυθμός όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε με την ομάδα του Χρυσότομου Χάσταλη να έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και με ένα γκολ του Γίδαρη στο 68΄ να διαμορφώνεται το τελικό 3-0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Κυρίτσης, Τσίττας, Σαμπάνι, Κούρτι, Μιχαλάς, Σπαχιού, Σαράντης, Ζουρούδης, Νικολός, Μαυρομούστακος. Έπαιξαν και οι Κιόττου, Αϊντενίζ, Συμεωνίδης, Ταχραμάνης, Γίδαρης, Γιαννίκης, Αρίκου και Μαραγκάκης
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Χατζηνικόλας, Κατσιμπράκης, Κατσαμάκης, Ταρατίτας, Τσατταλιός, Βασιλειάδης, Τσιτσιρής, Πλασάτης, Λόσε, Παπαντωνίου, Μανιάς. Έπαιξαν και οι Γκέλιας, Γρύλλης, Γιαμαλής, Κεπέρης και Σιγάλας

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments