Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για τον Άγιο Γεώργιο!

Πρώτη νίκη για τον Άγιο Γεώργιο!

0
DSC08821
Dodekanisos

Σε ένα αρκετά δυνατό πανχίδι με πολλές μονομαχίες ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αφού νίκησε με 1-0 τον Άγιο Ισίδωρο εντός έδρας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν δυο ευκαιρίες στο 22΄ και στο 33΄ με τον Κουτρούλλη να σουτάρει και τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Στο 36΄ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα όταν ο Ντύρος έκανε τη σέντρα και ο Κοστώφ με προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Στην επανάληψη το σύνολο του Σταμάτη Κουρδουνάκη ανέβασε στροφές και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Λοντάκου, ωστόσο το 1-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» έμεινε ως το τέλος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπακωνσταντίνου (Μπάρκας, Λατσός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Σκορδάς, Κλημαντής, Κούτρης, Γεωργάς, Πονιάς, Κολιού (83’ Δημητριάδης), Χρυσαφίνης (46’ Κοντόγιαννος), Κωστόφ, Χατζημανώλης, Ντύρος (70’ Κισσανάκης)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Ταμπουράς, Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Σάββενας Μ,., Κώτσος, Γεωργαλλής Α., Γεωργαλλής Μ. (83’ Αναστασάς), Διακοπαρασκευάς (80’ Σιμιού), Βονάκης, Κουτρούλης (61’ Κιαουρτζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments