Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για την Ασπίδα

Πρώτη νίκη για την Ασπίδα

0
8
Dodekanisos

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η Ασπίδα Απολακκιάς, που κέρδισε την Ομόνοια Γενναδίου με 2-1, «σπάζοντας το ρόδι» με αυτό τον τρόπο.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, καθώς και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, με την Ασπίδα να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο και να παίρνει τελικά την νίκη.
Ο Φραγκάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 31’, με σουτ από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 40’ με τον Καρασάββα, που έκανε κοντινό πλασέ.
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ήταν φανερό πως δεν θα αρκούνταν στην ισοπαλία και προσπάθησαν πολύ για αυτό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πιο κλασικές ευκαιρίες και τελικά στο 88’ στάθηκαν τυχεροί, πετυχαίνοντας το δεύτερο τους γκολ που τους έδωσε το «τρίποντο», με αυτογκόλ του Κρητικού.
Από την Ομόνοια καλοί ήταν οι Μπαϊράμης Στ. και Πιζήμολας Σ.Σ., ενώ από την Ασπίδα ξεχώρισαν οι Χωρίτης, Φραγκάκης και Τριντάν.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπερδεμπές, με βοηθούς τους κ.κ. Τσαούση και Αναστασοπούλου. Παράπονα από τον κ. Τσαούση έχουν και οι δυο ομάδες.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικήτας, Κρητικός, Χατζηκώστας Α., Χατζηκώστας Κ., Πιζήμολας Σ.Σ., Καρασάββας (60’ Πιζήμολας Σ.Ι.), Ανανιάδης, Αντωναράς (80’ Κουνουπιώτης), Κλημαντής (60’ Κοντουδιός), Μασάδο, Μπαϊράμης Στ.
ΑΣΠΙΔΑ: Ροδίτης, Πόλος, Καλλιώρας (55’ Διαμαντής), Χειμωνέττος, Κούτρας, Πατρακάης, Ματθαίος (68’ Περούλης), Χωρίτης, Κάκκαρης, Τριντάν (89’ Γεροντής Ε.), Φραγκάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments