Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πρώτη νίκη για τη Ρόδο

Πρώτη νίκη για τη Ρόδο

0
island_games_logo
Dodekanisos
Η Ρόδος πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σε ομαδικό άθλημα χθες το πρωί. Η ομάδα του γυναικείου βόλεϊ επικράτησε της ομάδας του Γκερνσεϊ με 3-0 σετ.
Τα κορίτσια του Νίκου Τσιντομηνά έφτασαν  εύκολα στην νίκη και μάλιστα χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα .Έδειξαν όμως στοιχεία πολύ καλής ομάδας και πάνω από όλα πως έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα για αυτή την διοργάνωση.
Από την άλλη πλευρά η Αγγλική ομάδα προσπάθησε ιδιαίτερα στο β΄σετ, αλλά όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ δεν προέβαλαν αντίσταση κι έτσι η Ροδίτικη ομάδα «καθάρισε» το παιχνίδι σε λιγότερο από μια ώρα και μάλιστα χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Η Ρόδος
-Πήρε το α΄σετ σχετικά εύκολα με 25-19 σε 19΄
-Πολέμησε και ανεβάζοντας την απόδοση τους οι κοπέλες πήραν το συναντώντας αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα με 25-20 σε 20΄
-Και επικρατήσαν εύκολα στο γ΄σετ με 25-10 σε 10΄
Οι ομάδες:
ΡΟΔΟΣ (Νικάς Τσιντομηνάς- Μανώλης Χατζημανώλης) Τζανουδάκη, Μητροπούλου, Βομβύλα, Σφυρίου, Μυτσκίδου, Δαουτοπούλου, Μίχου, Χειμωνεττου, Παναγίδου, Μαθιουδάκη.
ΓΚΕΡΝΣΕΪ (Ντόρεϊ) Ελμι, Πέτερς, Μαρτέλ-Γουέλς, Γκιλεσπι, Γκρήν , Λιντφιλ, Γκόσκινγκ, Σόντερς, Εβανς, Μπιγκίνς, Αλκόμπα , Οζάνι (λίμπερο)
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΝΟΡΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ
Στο άλλο παιχνίδι η Μενόρκα κέρδισε με 3-0 σετ την Γροιλανδία .
Τα σετ 14-25 σε 20΄
-Με 17-25 σε 21΄το β΄
-Και το γ΄ 23-25 σε 28’

Isle of Wight: Νικήτας Κουσκούσης, Χρήστος Γρουίτσης, Γιώργος Κατσιδώνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments