Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για Ευαγόρα!

Πρώτη νίκη για Ευαγόρα!

0
adelfosini euagoras
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Ευαγόρας καθώς νίκησε την Αδελφοσύνη με 2-0 στους Αγίους Αποστόλους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκειά του και στο 32΄ έφτασαν στο γκολ με το σουτ του Μανιά από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Αντίθετα οι «πορτοκαλοί» προσπάθησαν να απειλήσαν με κάποια σουτ, όμως βρήκαν απέναντί τους τον εξαιρετικό Μόσιαλο που κατέβασε κυριολεκτικά τα «ρολά» στην πρώτη του εμφάνιση με τους «πράσινους».
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία, ωστόσο η καλοστημένη άμυνα του Αντώνη Αχιολά δεν τους άφησε πολλά περιθώρια στο να αντιδράσουν. Τελικά στο 82΄ ο Ευαγόρας έκανε δύο τα τέρματά του και πάλι με τον Μανιά σφραγίζοντας έτσι αυτή την πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Μόσιαλος, Λόσε και Μανιάς, από την Αδελφοσύνη προσπάθησε ο Παπαδόπουλος Κ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Σταυρούλιας, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Παπαδόπουλος Σ., Ζαμαντάκης, Σκουλούδης, Λιούρας, Ταμπάκ, Κοσμάς, Γεωργαλλής (58΄Χρυσοχόος), Καϊμαξής (52΄ Παπαδόπουλος), Παπαχριστοδούλου (16΄ λ.τρ. Χουρίδης), Στάππας, Παπαδόπουλος Μ.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μόσιαλος, Ζαλογιάννης, Πετράς, Ταρατίτας, Μανταλιός, Λόσε, Παπαντωνίου (80΄ Κουρέτας), Βασιλειάδης, Καμπούρης (86΄ Γιώτης), Χιντά (61΄ Κεπέρης), Μανιάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments