Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για Δωριέα

Πρώτη νίκη για Δωριέα

0
dorieas_dimitra
Dodekanisos

Το πρώτο τρίποντο της σεζόν πανηγύρισε ο Δωριέας που επικράτησε 2-1 της Δήμητρας στο Ενωσιακό γήπεδο, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 19΄ ο Πηδιάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από το διαιτητή για χτύπημα εκτός φάσης στον Κώτση, ενώ στο 36΄ ο Θεοτοκάτος του Δωριέα αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε στο 15΄ με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου, ενώ στο 73΄ ο Ντερομινάι από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα το Μάτση κάνοντας το 2-0. Στο 88΄ ο Π. Καρνάβας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δωριέας: Ράτζα, Μανδουράρης, Ηλιού, Πρωτόπαπας, Γεωργιάδης (46΄ Ντερομινάι), Παπουτσάκης, Τσούκαλης, Κώτσης, Αυγέρης, Θεοτοκάτος, Ατσάς (46΄ Ντάκος).
Δήμητρα: Μάτσης, Μανουράς, Τσέλιου, Μπρέκος (47΄ Γιαννακάκης), Τσακίρης, Πηδιάκης, Παπαγεωργίου, Δ. Καρνάβας (12΄ Πάττας), Θεουλάκης, Π. Καρνάβας, Αρκουλής (28΄ Μαυρουδής).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δυο στιγμιότυπα από το παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο. Στην πάνω φωτογραφία, ο Θεοτοκάτος του Δωριέα (Νο 9) ετοιμάζεται να σουτάρει. Στην κάτω, η Δήμητρα Δαματριάς όπως κατέβηκε στον αγώνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments